АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови розірвання договору

Читайте также:
  1. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  2. Бух.учет операций по договору простого товарищества. ПБУ 19/02
  3. В якому випадку не потрібна попередня згода профспілкового органу під час розірвання трудового договору з ініціативи власника чи уповноваженого органу?
  4. В. Зміна та розірвання цивільно-правового договору
  5. В. Припинення договору страхування. Його недійсність
  6. ВИЗНАЧЕННЯ ЗБИТКІВ, ПОРЯДОК ТА УМОВИ СПЛАТИ СТРАХОВИХ ВІДШКОДУВАНЬ
  7. Г а а в а 4. ПОРЯДОК ТА УМОВИ ЗДІЙСНЕННЯ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ
  8. Геополітичні передумови стійкого розвитку регіонів України
  9. Гідрогеологічні умови
  10. Глобальні екологічні кризи – передумови та наслідки.
  11. Для того, щоб бути хорошим викладачем-педагогом необхідні лише дві умови – досконально знати і любити свій предмет, поважати і любити своїх учнів.
  12. Допустимі умови мікроклімату

 

9.1. Розірвання договору або його перегляд може здійснюватись за пропозицією однієї зі сторін у зв’язку зі змінами умов господарювання, ліквідацією або реорганізацією товариства.

9.2. Ліквідація або реорганізація товариства (злиття, поділ, виділення, перетворення) проводиться за рішенням зборів учасників або на підставах, передбачених законодавством України.

Ліквідація товариства проводиться призначеною учасниками ліквідаційною комісією, а у випадку припинення діяльності товариства за рішенням іншого правомочного орган – ліквідаційною комісією призначеною цим органом.

Припинення діяльності товариства здійснюється на підставі Господарського Кодексу України.

9.3. У випадку ліквідації товариства його майно та фінансові кошти після розрахунків з бюджетом, кредиторами, сплати вартості вкладів учасників товариства (їхніми спадкоємцями) розподіляються між засновниками (їхніми спадкоємцями) пропорційно до їхньої частки у майні відповідно до положень, передбачених статутом, установчим договором та чинним законодавством України.

9.4. Засновник, учасник може вимагати змін або розірвання договору за таких умов:

–– товариство порушує умови користування майном, передбачені договором, зборами учасників, за наявності коштів на рахунках;

–– товариство не здійснює відповідні відрахування від прибутку засновникам, учасникам протягом 9 місяців.

9.5. Товариство має право вимагати змін або дострокового розірвання договору за таких умов:

–– засновники не забезпечують необхідними умовами діяльність товариства;

–– майно виявляється непридатним для використання через обставини, незалежні від товариства.

9.6. Під час ліквідації або реорганізації товариства статутний фонд як власність засновників, учасників і прибуток, що залишився (після всіх розрахунків), розподіляється між ними пропорційно до їхньої частки у статутному фонді. У випадку непередбачених обставин – успадковується їхніми сім’ями, прямими спадкоємцями.

9.7. Повідомлення про вихід засновника, учасника з договору подається у письмовій формі за три місяці. Вибуття не вивільняє його від раніше прийнятих рішень чи зобов’язань щодо товариства і (або) будь-якого із засновників, учасників.

Під час виходу засновника, учасника з товариства йому сплачується належна частина прибутку за рік, а також вартість майна товариства, пропорційна його частці у статутному фонді.

9.8. Виключення (звільнення) учасника товариства здійснюється на підставі Господарського Кодексу України.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)