АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ рівень. 4. Російської та Австро – Угорської

Читайте также:
  1. I рівень
  2. I рівень
  3. Абсолютний рівень цін з позицій кількісної теорії
  4. Базовий рівень підготовки.
  5. В Україні немає свого фільмофонду і державного кіномузею, низький рівень кіноосвіти. Зовсім зникла кінопреса (журнали “Новини кіноекрана”, “Вавилон”).
  6. Державні запозичення можуть здійснюватись тільки тоді, коли вичерпані інші джерела формування доходів держави або коли доцільно обмежити рівень оподаткування.
  7. Другий рівень
  8. Другий рівень
  9. І рівень. Завдання 1-12 мають по п’ять варіантів відповідей, з яких лише ОДНА правильна. Оберіть правильну відповідь і напишіть букву, яка їй відповідає.
  10. ІІ рівень
  11. ІІ рівень

Варіант № 2

І рівень

1. А). Б). В) 2. А). Б). В). 3. А). Б). В)

ІІ рівень

4. Російської та Австро – Угорської.

5. Опера́ція «Ві́сла» — етнічна чистка, здійснена у 1947 році (початок — 29 березня) за рішенням партійного і державного керівництва СРСР, ПНР таЧСР. Полягала у примусовій, з використанням військ (СРСР, ПНР, ЧСР), депортації українців з їх етнічних територій, — Лемківщини, Надсяння,Підляшшя і Холмщини, — на території у західній та північній частині польської держави, що до 1945 року належали Німеччині.

ІІІ рівень

6. Ухвалив доручити Центральній Раді організувати комітет для створення проекту автономного статуту України цей статут має бути відправлений для затвердження конгресові України; відправити привітання солдатам на фронт.

7. Насильницька і всеохоплююча радянізація всіх сторін соціально-економічного і культурного життя; зі Східної України спеціалістів направляли на заводи до Західної, Утворювалась мережа партійних і комсомольських організацій; формувалися професійні спілки; Націоналізація приватної власності Колективізація Індустріалізація Ліквідація УГКЦ Культурна революція Боротьба з ОУН-УПА Репресії і депортація незгодних з існуючим режимом

IV рівень

8. З ім'ям В.Винниченка пов'язані найважливіші політичні процеси перших десятиліть ХХ століття - створення і функціонування впливових національних політичних партій, піднесення національно-визвольної боротьби, вибуху Української революції, відродження нації й національної державності, реалізації ідеї соборництва. Перший голова першого національного уряду України - Генерального Секретаріату, організатор антигетьманського повстання, глава Директорії УНР. Як політичний і державний діяч - неоднозначна і суперечлива постать, постійно перебував мовби в подвійному колі: визволення соціальне - і національне; ідея соціалістична - й ідея національна. В.Винниченко - автор майже усіх декларацій і законодавчих актів УНР. З них досить чітко простежується еволюція його поглядів від «культурно-національної автономії» України в складі Російської федеративної республіки до відродження самостійної української національної державності. Відродження української нації, розбудова української державності - надихали патріотів на значний ентузіазм, піднесення духу, усвідомлення власної ролі у розбудові держави.

Варіант № 3

І рівень

1. А). Б). В) 2. А). Б). В). 3. А). Б). В)

ІІ рівень

4. М. Грушевський.

5. Індустріаліза́ція — історичний процес техніко-економічного переходу від аграрного до промислових способів суспільного виробництва, який проходить через машинну стадію виробництва товарів і послуг.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)