АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вимоги до звіту про технологічну практику за напрямком підготовки

Читайте также:
  1. V. МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ
  2. VII. Система підготовки кадрів до здійснення процесу формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя
  3. Базовий рівень підготовки.
  4. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  5. Введение в лабораторный практикум. Техника безопасности. Методы измерений различных величин и обработка экспериментальных данных.
  6. Види службових листів. Ділове листування. Вимоги до офіційного листування. Етикет ділового листування.
  7. Види та вимоги, які до них ставляться
  8. Види штукатурок і вимоги до штукатурених поверхонь.
  9. Визначення вимог до підготовки і умов атестації фахівця
  10. Визначення власного капіталу, його функції та мета складання Звіту про власний капітал
  11. Вимоги безпеки під час виконання роботи.
  12. Вимоги для системи контролю доступу

Результати проходження практики оформлюється звітом. Студент оформляє звіт про практику одночасно з її проходженням на відповідному робочому місці й у встановлений строк подає його на кафедру (на наступний день після закінчення практики). До звіту додається комплект заповнених вищеперерахованих документів з місця проходження практики. Звіт з належно оформленим щоденником і характеристикою подається на кафедру, де з ним знайомиться керівник від академії. Він готує рецензію, в якій висвітлює позитивні і негативні аспекти, дає загальну оцінку роботи студента.

Захист звітів приймає спеціальна комісія, призначена завідувачем кафедри, до складу якої входять керівники практики та викладачі кафедри. Під час захисту звітів студенти мають показати знання теорії і практики ведення обліку на підприємствах, складання за їх даними звітності, організації машинної обробки інформації.

При оцінці звіту враховуються характеристика, видана керівником практики від підприємства, зміст звіту, хід захисту, висновки керівника практики від академії. За результатами захисту комісія виставляє оцінки за шкалою оцінювання звіту з технологічної практики за напрямком підготовки.

Звіт складається з трьох самостійних частин: текстової частини, індивідуального завдання та додатків (статут, внутрішні регламентовані документи, копії річної фінансової звітності підприємства, облікові реєстри аналітичного і синтетичного обліку (машинограми)).

Титульний аркуш оформляють за зразком, наведеним у додатку Б. Текстова частина звіту має бути написана або надрукована на аркушах стандартного формату і переплетена. Загальний обсяг текстової частини – 40 - 50 сторінок рукописного тексту.

У вступі необхідно сформулювати мету проходження практики, завдання, предмет та об’єкт проходження практики, базу проходження практики, основні методи дослідження.

У першому розділі студент має проаналізувати фінансовий стан підприємства, використавши дані фінансової звітності.

У другому розділі студент має охарактеризувати стан обліку активів, пасивів, витрат та доходів підприємства в розрізі підпунктів згідно програми практики, їх зміст наведено вище.

У третьому розділі студент має виконати індивідуальне завдання.

У четвертому розділі студент характеризує стан охорони праці на підприємстві.

У висновках та пропозиціях студент узагальнює викладений матеріал і формулює власні пропозиції щодо покращення облікової роботи на підприємстві.

Додатками до звіту є комплект фінансової звітності підприємства за три останні роки, Наказ про облікову політику, регістри аналітичного та синтетичного обліку, довідки бухгалтерії тощо. Кожний документ слід пронумерувати. Документи і реєстри розміщують згідно з розділами текстової частини звіту, тобто в тому самому порядку, в якому робляться посилання в звіті.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)