АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВНЕСЕННЯ ЗМІН (ДОПОВНЕНЬ) ТА ПРИПИНЕННЯ ДІЇ ДОГОВОРУ

Читайте также:
  1. Агентський договір: зміст, виконання та припинення
  2. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических
  3. АНАЛИЗ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ ПО АГЕНТСКОМУ ДОГОВОРУ
  4. Банкрутство як підстава припинення господарської діяльності.
  5. Вання збитків іноземним інвесторам у разі припинення інвестиційної діяль-
  6. Види договору страхуванння
  7. Визнання дійсним договору купівлі-продажу нежитлових приміщень
  8. Виконання і припинення договору банківського вкладу.
  9. Відкладення, скорочення та припинення виплати допомог по безробіттю.
  10. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ДОГОВОРУ
  11. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА НЕВИКОНАННЯ ДОГОВОРУ
  12. Відповідальність сторін за невиконання договору

17.1. Внесення змін та доповнень, можливе лише за взаємною письмовою згодою Сторін та Вигодонабувача.

17.2. Зміни та доповнення, які вносяться в Договір після його укладання, оформлюються додатковими договорами.

17.3. Дія Договору припиняється за взаємною письмовою згодою Сторін та Вигодонабувача, а також у випадку:

17.3.1. закінчення строку дії Договору;

17.3.2. виконання Страховиком зобов'язань перед Страхувальником/ Вигодонабувачем у повному обсязі;

17.3.3. виплати страхового відшкодування по конструктивній загибелі ТЗ або по ризику «Викрадення» на підставі договору про передачу майнових прав та переуступку права вимоги щодо викраденого ТЗ.

17.3.4. несплати Страхувальником чергової частини страхової премії у встановлені Договором терміни або сплати в неповному обсязі (якщо Договором передбачена сплата страхової премії частинами), при цьому дата припинення дії Договору визначається згідно з пп.7.3.3 Частини 2 Договору;

17.3.5. ліквідації Страхувальника в порядку, встановленому чинним законодавством України;

17.3.6. смерть Страхувальника-фізичної особи;

17.3.7. прийняття судового рішення про визнання Договору недійсним;

17.3.8. в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

17.4. Якщо після зміни ступеня страхового ризику (передача ТЗ в прокат, використання в якості таксі, встановлення газобалонного обладнання (ГБО) тощо) Страхувальник не згоден на зміну умов Договору або у випадку неповідомлення або несвоєчасного повідомлення Страхувальником про зміну ступеня страхового ризику Страховика, - дія Договору припиняється та втрачає чинність з моменту настання змін в ступені ризику.

17.5. Дію Договору може бути достроково припинено за вимогою Страхувальника або Страховика. Про намір достроково припинити дію Договору будь-яка Сторона зобов’язана письмово повідомити іншу Сторону та Вигодонабувача не пізніш як за 1 (один) календарний день до дати дострокового припинення дії Договору:

17.5.1. У разі дострокового припинення дії Договору за вимогою Страховика, Страхувальнику повертається повністю сплачена ним страхова премія. Якщо вимога Страховика обумовлена невиконанням Страхувальником умов Договору, то Страховик повертає йому страхову премію за період, що залишився до закінчення дії Договору, з вирахуванням нормативних витрат на ведення справи у розмірі 30 відсотків та фактичних виплат страхового відшкодування, що були здійснені згідно з Договором.

17.6. У разі дострокового припинення дії Договору за вимогою Страхувальника, Страховик повертає йому страхову премію за період, що залишився до закінчення дії Договору, за вирахуванням нормативних витрат на ведення справи у розмірі 30 відсотків від оплаченої страхової премії, зазначеної в Договорі, та фактичних виплат страхового відшкодування, що були здійснені згідно з Договором. Якщо вимога Страхувальника обумовлена порушенням Страховиком умов Договору, то останній повертає Страхувальнику сплачену ним страхову премію, зазначену в Договорі, в повному розмірі.

17.7. Повернення платежів здійснюється протягом 7 (семи) банківських днів після припинення дії Договору, якщо інший термін не обумовлений письмовою згодою Сторін та Вигодонабувача.

17.8. Страховик протягом 10 робочих днів з дати укладання Договору має право повернути Страхувальнику сплачений останнім страховий платіж в повному обсязі. В такому випадку дія Договору припиняється з дня, наступного за днем повернення/перерахування таких коштів Страхувальнику при умові письмового повідомлення про це Страхувальника.

 

ПРАВО ВИМОГИ

18.1. Якщо збитки, заподіяні Страхувальнику внаслідок настання страхового випадку, були пов’язані з виною третіх осіб, зокрема, власників інших ТЗ, то, відповідно до законодавства України, Страховик має право вимоги до винних осіб у розмірі суми виплачених відшкодувань.

18.2. Для реалізації Страховиком права вимоги до винних осіб, Страхувальник зобов’язаний передати Страховику всі документи і докази, які він має, і виконати дії, необхідні для здійснення Страховиком права вимоги.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)