АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відповідальність сторін та розв’язання спорів

Читайте также:
  1. IV. Відповідальність
  2. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  3. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Вирішення спорів
  6. Вирішення спорів господарським судом.
  7. Вирішення спорів у засіданні господарського суду
  8. Висновки (обсяг 3 сторінки).
  9. Відмежування підвідомчості цивільних, адміністративних та господарських спорів
  10. Відповідальність за невиконання зобов'язань
  11. Відповідальність за порушення антимонопольно-конкурентного законодавства та її види.
  12. Відповідальність за порушення господарських зобов'язань

ДОГОВІР

 

________________________________ (місце укладення) ___ __________ 20__ року  

____________________ виборча комісія ____________________ області в особі її голови (заступника голови) _______________________________________________________,

(прізвище, ім’я, по батькові)

який (яка) діє на підставі Закону України “Про місцеві вибори” (далі - замовник), з однієї сторони, та громадянин (громадянка) _______________________________________________

_______________________________________________________________________________,

(прізвище, ім’я, по батькові)

паспорт серії _________ номер __________, виданий __________________________________

(ким і коли)

_______________________________________________________________________________,

реєстраційний номер облікової картки платника податків ______________________________,
адреса місця проживання ___________________________________________________, контактний телефон _________________ (далі - виконавець), з другої сторони (далі разом - сторони), уклали цей Договір про нижчезазначене.

Предмет договору

1. Виконавець зобов’язується виконувати обов’язки члена виборчої комісії, пов’язані з підготовкою та проведенням місцевих виборів, а замовник зобов’язується прийняти і оплатити надані виконавцем послуги в порядку, розмірі та строки, визначені цим договором.

Порядок, розміри та строки оплати праці

2. Виконання обов’язків члена виборчої комісії, передбачених Законом України “Про місцеві вибори” та цим договором, виконавцем оплачується замовником відповідно до Порядку оплати праці членів територіальних і дільничних виборчих комісій з місцевих виборів, нарахування та виплати одноразової грошової винагороди, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 вересня 2015 р. № 687, у розмірі
________________ гривень на місяць, з якого здійснюються обов’язкові відрахування, передбачені законодавством на дату виплати.

3. Оплата праці виконавця здійснюється пропорційно фактично відпрацьованому часу.

4. Замовник здійснює оплату праці виконавця щомісяця на підставі табеля обліку робочого часу та акта наданих послуг, підписаного сторонами.

Права та обов’язки сторін

5. Замовник зобов’язаний:

1) створити виконавцеві належні умови для виконання передбачених Законом України “Про місцеві вибори” обов’язків члена виборчої комісії;

2) здійснити оплату праці виконавця в порядку, розмірі та строки, визначені цим договором.

6. Замовник має право вимагати від виконавця виконання покладених на нього обов’язків члена виборчої комісії відповідно до Закону України “Про місцеві вибори”.

7. Виконавець зобов’язаний особисто, своєчасно та на належному рівні виконувати обов’язки члена виборчої комісії, передбачені Законом України “Про місцеві вибори”, з дотриманням умов цього договору.

8. Виконавець має право:

1) отримувати плату за виконання покладених на нього обов’язків;

2) ініціювати у письмовій формі питання про зміну умов цього договору.

Виконавець має також інші права, передбачені Законом України “Про місцеві вибори”.

Відповідальність сторін та розв’язання спорів

9. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання обов’язків за цим договором згідно із законом.

10. Сторона, яка порушила умови цього договору, звільняється від відповідальності, якщо вона доведе, що це порушення сталося не з її вини.

11. Спори, що виникають під час виконання обов’язків за цим договором, розв’язуються сторонами шляхом проведення переговорів, а в разі неможливості досягнення згоди - в порядку, визначеному законодавством.

Строк дії договору, порядок внесення змін до нього
та припинення його дії

12. Цей договір набирає чинності з дня його підписання сторонами та діє до дня припинення повноважень виборчої комісії.

13. Зміна умов цього договору здійснюється за взаємною згодою сторін. Одностороння зміна умов цього договору не допускається.

У разі виникнення обставин, що зумовлюють необхідність зміни умов цього договору, сторони повинні письмово попередити про це одна одну за ___ днів. У такому випадку укладається додаткова угода про зміну умов договору, яка підписується сторонами і є невід’ємною його частиною.

14. Одностороння відмова від виконання обов’язків за цим договором у повному обсязі або частково не допускається.

15. Дія цього договору припиняється у разі:

1) закінчення строку, на який його було укладено;

2) дострокового припинення виборчою комісією повноважень члена виборчої комісії;

3) дострокового припинення повноважень складу виборчої комісії.

Інші умови

16. Правовідносини, що виникають у зв’язку з виконанням умов цього договору і не врегульовані ним, регулюються відповідно до законодавства.

17. Цей договір складено на ____ аркушах у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної із сторін.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)