АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Норматив вогневої підготовки№13

Читайте также:
  1. I. Нормативні акти
  2. I. Нормативно-правовые акты
  3. I. Нормативно-правовые и другие официальные документы
  4. I. Нормативные акты
  5. III. Законы Российской Федерации и нормативные акты
  6. V. РЕКОМЕНДОВАНІ НОРМАТИВНІ АКТИ І ЛІТЕРАТУРА
  7. V1: Правовая и нормативная база
  8. Активная подвижность нижнего легочного края , методика проведения, нормативы. Диагностическое значение изменений активной подвижности нижнего легочного края.
  9. Антинормативний поворот в етиці
  10. В отношении каждого нормативно-правового акта определяются
  11. В) Требования к уровню и характеру подготовки учителей (литературы / русского языка и литературы) в нормативных документах.
  12. Виды норм и нормативов

УЧБОВО-ТРЕНУВАЛЬНА КАРТА

Неповне розбирання пістолета Макарова ПМ

Порядок неповного розбирання пістолета

1. Витягнути магазин з основи рукоятки

2. Відділити затвор від рамки.

3. Зняти зі ствола зворотну пружину.

1. Витягнути магазин з основи рукоятки. Утримуючи пістолет за рукоятку правою рукою, великим пальцем лівої руки відвести защіпку магазина назад до кінця, одночасно відтягати вказівним пальцем лівої руки виступаючу частину кришки магазина, витягнути магазин з основи рукоятки. Перевірити, чи нема в патроннику патрона, для чого вимкнути запобiжник (опустити прапорець вниз), відвести лівою рукою затвор у заднє положення, поставити його на затворну затримку i оглянути патронник. Натиснути великим пальцем правої руки на затворну затримку, відпустити затвор.
2. Відділити затвор від рамки. Взявши пістолет у праву руку за рукоятку, лівою рукою відтягнути спускову скобу вниз i перекосити її ліворуч; вперти в рамку так, щоб вона утримувалася в цьому положенні. Під час розбирання утримувати її у цьому положенні вказівним пальцем правої руки.  
Лівою рукою відвести затвор у крайнє заднє положення i припідняти його задній кінець, дати йому можливість просунутися вперед під дією зворотної пружини. Відділити затвор від рамки i поставити спускову скобу на своє місце.
3. Зняти зі ствола зворотну пружину. Утримуючи рамку правою рукою за рукоятку i відтягуючи зворотну пружину на себе лівою рукою, зняти її зі ствола.

 

 

Норматив вогневої підготовки№13

«Неповне розбирання зброї»

Умови (порядок) виконання нормативу: Зброя на підстилці, інструмент на готові. Той, хто навчається, знаходиться біля зброї. Норматив виконується одним, тим, хто навчається.

Час відраховується від команди "До неповної розборки зброї приступити" до доповіді "ГОТОВО".

Оцінка за часом «Відмінно» «Добре» «Задовільно»
Пістолет 7 с 8 с 10 с

Оцінка за виконання нормативу військовослужбовця визначається:

"відмінно", якщо військовослужбовець уклався в час (за швидкістю, виконав вимоги) на оцінку "відмінно", при цьому не допустив жодної помилки;

"добре", якщо військовослужбовець уклався в час (за швидкістю, виконав вимоги) на оцінку "добре", при цьо­му не допустив жодної помилки або на оцінку "відмінно", але до­пустив одну помилку;

"задовільно", якщо військовослужбовець уклався в час (за швидкістю, виконав вимоги) на оцінку "задовільно", при цьому не допустив жодної помилки, або "добре", але допустив одну помилку, або "відмінно", але допустив дві помилки;

"незадовільно", якщо військовослужбовець не виконав вимог на оцінку "задовільно".

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)