АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перегляд карти ділянки кордону

Читайте также:
  1. E. Рефлекторний спазм судин певної ділянки мозку.
  2. Ангина Симановского-Венсана. Этиология, патогенез, фарингоскопическая картина, дифференциальная диагностика, методы лечения.
  3. Б) земельні ділянки з еродованими, перезволоженими, з підвищеною кислотністю або засоленість, забрудненими хімічними речовинами ґрунтами та інші.
  4. Бабушка. Картины сельской жизни
  5. БЕСЕДА ПО СЮЖЕТНЫМ КАРТИНКАМ.
  6. Блок 5. ГЕОГРАФІЧНІ КАРТИ
  7. Блок 8-3. КАРТИ — ДЖЕРЕЛА ГЕОГРАФІЧНИХ ЗНАНЬ.
  8. Від земельної ділянки
  9. Выставка картин.
  10. Гематома и абсцесс перегородки носа. Патогенез, риноскопическая картина, клиника, диагностика, возможные осложнения, лечение.
  11. Допомога в виробленні карти побиту.
  12. Естествознания и соответствующих научных картин мира

Увага! Перегляд на карті ділянок кордону можливий тільки після встановлення на комп’ютері геоінформаційної системи ArcView 8.3. У іншому випадку ця функція не доступна.

Для перегляду карти ділянки кордону – зони відповідальності прикордонної застави з нанесеними статичними об’єктами необхідно натиснути на кнопку „Схема”. В результаті відкриється вікно для перегляду.

Перегляд результатів служби прикордонної застави, нанесених на карту ділянки кордону

Для перегляду результатів служби прикордонної застави, нанесених на карту ділянки кордону необхідно натиснути на кнопку „Результати”. Подальші дії оператора описано у п. 5.7.3.

 

6.2.1.3 Експорт щоденного плану

Перед тим, як почати експорт, потрібно встановити зв'язок через модем засобами операційної системи MS Windows. Для цього необхідно викликати вікно "Панель управления", у якому обрати опцію "Сетевые подключения" або "Телефон и модем". У вікні, що відкриється необхідно створити нове підключення.

Для виконання експорту щоденного плану на рівень прикордонної комендатури необхідно натиснути на кнопку „Експорт”. В результаті автоматично буде сформовано файл визначеної структури і його експортовано на FTP сервер. Інформація про закінчення операції буде виведена на екран. У списку щоденних планів буде зроблена відмітка про виконання експорту та його дата та час.

Якщо план було експортовано, а після цього в нього були внесені корективи або введені результати служби, то необхідно виконати повторний експорт. У списку щоденних планів зберігається дата та час виконання останнього експорту.

6.2.1.4 Перегляд на карті ділянок кордону за пунктами щоденного плану

Увага! Перегляд на карті ділянок кордону можливий тільки після встановлення на комп’ютері геоінформаційної системи ArcView 8.3. У іншому випадку ця функція не доступна.

 

При натисканні кнопок у рядках плану відкривається вікно, у якому на карті буде нанесено, у відповідності до введеної в даному пункті інформації, маршрут прикордонного наряду, його вид та склад, засоби посилення та час служби.

Реєстрація доступу до кімнати зберігання зброї та використання АТЗ

Реєстрація доступу до кімнати зберігання зброї та використання АТЗ виконується на вкладці „Контрольовані дії” (рис. 6.2). Вона поділяється на дві частини:

1) „Реєстрація доступу до кімнати зберігання зброї”;

2) „Реєстрація використання автотранспорту”.

Робота з цими розділами виконується за однаковими правилами.

Кожна з цих зон має кнопки управління:

1) „Додати” – для створення нового запису у розділі;

2) „Редагувати” – редагування розділів плану;

3) „Вилучити” – для вилучення записів з розділу;

4) „Відкинути” – для відміни внесених редакційних змін;

5) „Зберегти” – збереження змін у БД.

Кнопки змінюють свої назви у відповідності до дій, що виконує оператор.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)