АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рецензування і захист роботи

Читайте также:
  1. XV.8. Корозія і захист металів
  2. А. Рішення на застосування одного з перших трьох режимів радіаційного захисту
  3. Автоматизация и роботизация
  4. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  5. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  6. Аналіз бюджетного фінансування соціального захисту населення в регіоні (Калуський район, Івано-Франківська область)
  7. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  8. Аналіз противибухового захисту об’єкта.
  9. Аналіз роботи системи
  10. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  11. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  12. Б. Рішення на застосування четвертого або п'ятого режимів радіаційного захисту

Рецензування роботи здійснює або науковий керівник, або викладач кафедри призначений рецензентом роботи. Всі зауваження, які визначає рецензент по ходу перевірки роботи, він записує на полях іншим кольором пасти чи чорнила ніж написана робота, щоб студенту було відразу видно ці зауваження. Якщо робота мало чим відповідає обраній темі, не розкриває питання, або несе багато граматичних помилок, то в рецензійному листку це відображається. Робота в такому разі повертається студенту на доопрацювання, оговорюється термін повторної здачі роботи. У разі, якщо робота виконана з урахуванням всіх вимог, то рівень її виконання відображається у рецензійному листі, де вказано бали за всі види роботи, а в результаті підраховуються бали, які дають кінцеву оцінку.

Захисткурсовоїроботи здійснюється у відповідності із графіком (див. додаток Ж), приймається комісією мінімум з 2-х викладачів. Курсова робота подається студентом членам комісії, які проглядають роботу і рецензію, а студенту надається можливість коротко охарактеризувати свою тему, описати зауваження рецензії і дати на них відповідь чи аргументувати свою точку зору. Потім студент повинен відповісти на питання, які будуть поставлені членами комісії чи присутніми при захисті іншими студентами. Дана процедура дає можливість з’ясувати:

- глибину знань студента по темі курсової роботи;

- знання економічної літератури та вміння працювати з нею;

- знання студентом основних законів України, особливо тих статтей, що стосуються економічних питань, указів, рішень, постанов та інших документів, які формують економіку держави;

- ступінь розуміння і усунення зауважень по роботі. Під час захисту студент повинен підтвердити оцінку рецензента, тому комісія, враховуючи рівень захисту курсової роботи студентом, може зберегти оцінку рецензента, дещо понизити чи підвищити її.

 

 

Критерії оцінювання захисту курсової роботи на денній та заочній формах навчання:

 

Рівень курсової роботи за результатами захисту Оцінка за 100 бальною шкалою Критерії оцінювання курсової роботи
     
«Відмінно»   При оцінці змістовності та рівня представлення на захисті доповіді студента, що виконував курсову роботу:доповідь є логічною, у стислому вигляді, але повною, проголошеною вільно, зі знаннями справи, відображає взаємозв’язок між окремими інформаційними блоками.
«Добре»   При оцінці змістовності та рівня представлення на захисті доповіді студента, що виконував курсову роботу: доповідь є логічною, ілюструє знання теми дослідження,, проголошена вільно, але дещо бракує узагальнень, наявні неточності непринципового характеру.
«Задовільно»   При оцінці змістовності та рівня представлення на захисті доповіді студента, що виконував курсову роботу:доповідь прочитана за текстом, студент не володіє окремими питаннями теми, відсутні узагальнення, наявні неточності принципового характеру.
«Незадовільно»   При оцінці змістовності та рівня представлення на захисті доповіді студента, що виконував курсову роботу:доповідь не відображає змісту виконаної роботи, студент не володіє предметом дослідження.

 

 

Додаток А

 

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

ДВНЗ «Криворізький національний університет»

Кафедра економічної теорії

та підприємництва

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)