АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. III. Домашнє завдання
  3. IV. Домашнє завдання
  4. J Додаткові завдання
  5. V. Домашнє завдання.
  6. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  7. Автоматизация и роботизация
  8. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  9. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  10. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  11. Аналіз роботи системи
  12. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.

ВП «Економічний коледж»

ПВНЗ «Тернопільський комерційний інститут»

 

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

До виконання індивідуальної роботи з курсу

„ПЛАНУВАННЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ”

 

Затверджено

на засіданні циклової комісії професійної та практичної підготовки з «Економіки підприємства»

Протокол № __від “___”_______ 2009р.

 

 

Тернопіль - 2009


 

Методичні поради до виконання індивідуальної роботи з курсу «Планування і організація діяльності підприємств” студентами денної і заочної форми навчання спеціальності “економіка підприємства”. - Тернопіль, 2009., - с.

 

Укладачі:

Хопчан Марія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри, Хопчан Володимир Михайлович, к.е.н., доцент кафедри, Пекар Андрій Миколайович, викл.

Відповідальний за випуск: к.е.н., доц Оприсок М.Д.

 

 

ВСТУП

Підвищення ефективності функціонування підприємств значною мірою залежить від об”єктивного визначення стану підприємства через кількісні параметри та якісні характеристики його функціонування. Планування і організація діяльності підприємств набуває особливого значення у період системних змін в економіці України. Підготовка планів підприємства професіоналами-економістами вимагає належного методичного забезпечення, а також відпрацювання навичок в процесі підготовки відповідних працівників.

Оволодіння методикою планування показників на підприємстві включає не лише вивчення теоретико-методологічних основ, а також набуття практичних навичок реалізації отриманих завдань.

Слід зазначити, що опанування аспектами планування на підприємстві можливе лише за умови кропіткої праці кожного студента зокрема. Для цього передбачено виконання індивідуальної роботи.

Методичні рекомендації щодо індивідуальної роботи містять перелік тем, які характеризують теоретичний і практичний матеріал з особливостей планування на підприємстві, що передбачений нормативною програмою.

 


МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ

Мета виконання індивідуальної роботи - підвищення рівня економічних знань студентів в процесі самостійної підготовки для оволодіння професією під керівництвом викладача.

Для її досягнення вирішуються наступні завдання:

1) подальше набуття навичок логічного мислення і самостійного викладення матеріалу;

2) розвиток комунікабельності в набутті і використанні інформації;

3) наближення теоретичних знань студента до вимог виробництва;

4) засвоєння методів техніко-економічних і планових розрахунків;

5) формування (вміння) здібності до самостійної роботи;

6) підготовка до виконання дипломної роботи.

Методологічною основою для виконанняіндивідуальної роботи є праці вчених - економістів, закони, Постанови ВР, Декрети Кабінету міністрів.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)