АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Лабораторна робота № 1

Читайте также:
  1. Ветеринарно-просвітницька робота
  2. Виділення, копіювання, переміщення, вставка, видалення об’єктів та робота з буфером обміну Windows
  3. ВИМОГИ ДО ВЕНТИЛЯЦІЙНИХ СИСТЕМ ПРИ МОНТАЖІ І ПУСКОНАЛАГОДЖУВАЛЬНИХ РОБОТАХ
  4. Виховна робота з педагогічно занедбаними дітьми. Принципи, шляхи і етапи перевиховання важковиховуваних дітей.
  5. Військово-соціальна робота у ЗС України
  6. ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ЯК ОСНОВА СОЦІАЛІЗАЦІЇ ТА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ
  7. ДИПЛОМНА РОБОТА
  8. ДОДАТКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 10
  9. ДОДАТКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 8
  10. ДОДАТКОВА КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 9
  11. Домашня робота школярів
  12. Жизненный цикл дизентерийной амебы. Лабораторная диагностика и профилактика амебиаза. Другие амебы, паразитирующие у человека.

Вступ

 

1. Мета та задачі дисципліни

 

Сучасна комп’ютеризація суспільства вимагає на етапі підготовки фахівців усіх галузей господарства формування знань щодо побудови інформаційних про-цесів та навичок використання комп’ютерної техніки в процесах збору, обробки та аналізу інформації. Особлива увага приділяється програмному забезпеченню інформації. У даному курсі за основу взятий пакет Microsoft Office, який викори-стовується для обробки інформації ділового виробництва.

 

Мета даного курсу –навчити студента основним засобам подання інфор-мації, практичним засобам підготовки, обробки у текстовому або графічному виді даних на ПЕОМ.

 

Задачі дисципліни –набуття студентами таких знань,як основні принципипобудови ПЕОМ; сучасні типи програмного забезпечення; принципи обробки ін-формації в пакетах прикладних програм загального користування, а також оволо-діння навичками та вміннями використання комп’ютерної техніки; роботи у при-кладному забезпеченні Microsoft Office.

 

Дана дисципліна є фундаментальною і викладається до основних, профе-сійно-орієнтованих та спеціалізованих дисциплін. Навчальна програма курсу „Основи інформатики” наведена у Додатку А.

 

2. Загальні вказівки

1. Лабораторні роботи виконуються в години, зазначені в розкладі.

 

2. Студент, що пропустив лабораторне заняття з будь-яких причин виконує ла-бораторну роботу у вільний час і захищає на будь-якому занятті після виконання заданої чергової роботи.

 

3. У комп’ютерний клас дозволяється входити тільки після дзвінка на заняття й у присутності викладача.

 

4. Вхід у комп’ютерний клас дозволяється тільки за наявністю документа, що за-свідчує особистість і завіреним відповідальним органом ЗНУ.

 

5. Лабораторну роботу припиняють виконувати і захищати за дзвінком.

 

6. Кожну роботу студент виконує самостійно.

 

7. При захисті лабораторної роботи студент повинен орієнтуватися у поняттях, що винесені окремо перед кожною лабораторною роботою і вміти самостійно по-вторити дії, що передбачалися даною роботою.

 

8. На занятті забороняється використовувати комп’ютерну техніку не за призна-ченням та працювати в додатках не передбачених робочою програмою курсу.

 

9. Залік виставляється за умов наявності усіх захищених лабораторних робіт, відпрацьованих лекцій, якщо вони передбачені та за результатами позитивних атестацій.

 

10. Курсом передбачена самостійна робота, що планується для доопрацювання матеріалів лекцій та лабораторних робіт, додаткового ознайомлення з вивчаючим програмним забезпеченням у додаткові години у комп’ютерних класах за умов відсутності в них занять за розкладом.


 

 

Лабораторна робота № 1

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)