АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Читайте также:
  1. I. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  2. Докладная записка
  3. Звіт. Службова записка. Рапорт
  4. Объяснительная записка
  5. Объяснительная записка
  6. Объяснительная записка
  7. ОБЪЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА.
  8. Пояснительная записка
  9. Пояснительная записка
  10. Пояснительная записка
  11. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА
  12. ПОЯСНИТЕЛЬНАЯ ЗАПИСКА

СТРУКТУРА КУРСОВОЇ РОБОТИ

 

Курсова робота включає:

1. Пояснювальну записку, складену і оформлену згідно даних методичних вказівок;

2. Диск з програмою.

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 

Пояснювальна записка оформляється на листах формату А4 об’ємом 25–30 сторінок. Текст пояснювальної записки включає:

- титульну сторінку;

- завдання на курсову роботу та календарний план;

- зміст;

- вступ;

- теоретичну частину;

- постановку задачі;

- опис структури алгоритму і методику розв’язування задачі;

- графічний алгоритм;

- таблицю ідентифікаторів змінних;

- текст програми;

- лист-роздруківка програми і результатів розрахунку;

- опис і пояснення до програми;

- аналіз результатів розв’язку задачі;

- висновки;

- список використаної літератури.

Титульна сторінка оформляється за взірцем, поданим в додатку З. Приклад заповнення завдання на курсову роботу приведений в додатку К.

Пояснювальна записка оформляється студентом з допомогою комп’ютерного набору (допускається в деяких випадках написання від руки). Кожна сторінка тексту пояснювальної записки (крім сторінки зі змістом, де внизу викреслюється основний напис, що показано в додатку Л, варіант 1), повинна мати основний напис, форма якого наведена в додатку Л, варіант 2. На сторінках зі схемами і кресленнями оформляється основний напис, наведений в додатку М.

У вступі висвітлюються основні напрямки розвитку обчислювальної техніки на сучасному етапі, задачі, що стоять перед інженерами спеціальності видобування нафти і газу по її впровадженню в своїй галузі.

В теоретичній частині наводяться основні відомості з теми даної задачі, даються визначення основних параметрів, описуються методи і порядок розрахунку цих параметрів.

В постановці задачі визначаються вхідні дані, послідовність обчислювального процесу, склад і порядок запису розрахункових формул, кінцева мета розв’язування задачі.

В розділі, присвяченому опису структури алгоритму і методу розв’язування задачі, розглядаються питання вибору оптимальної схеми алгоритму, ефективність вибраного методу, описуються основні структури алгоритмічної мови, з допомогою якої планується одержати розв’язок, коротка характеристика ЕОМ, яка використана при виконанні курсової роботи.

Блок-схема є графічною формою відображення алгоритму розв’язку задачі. Блок-схема виконується у відповідності з позначенням ГОСТ 19.003-80, основні блоки якої приведені в додатку О.

В таблиці ідентифікаторів подаються назви і позначення фізичних величин в розрахункових формулах, їх позначення в програмі, одиниці вимірювання фізичних величин. Таблиця ідентифікаторів складається по формі, наведеній в додатку Н.

Програма набирається на комп’ютері алгоритмічною мовою
Turbo Pascal, а також за допомогою програми MathCad, з дотриманням структури програми. Програма починається з коментарів, де вказується група, прізвище студента. Оператори програм записуються згідно існуючих правил.

Студент повинен продемонструвати максимум набутих знань з програмування, застосувавши файли для вхідних і вихідних масивів даних, редагований вивід інформації, підпрограми, тощо.

Аналіз результатів обчислень і висновки завершують пояснювальну записку. За результатами обчислень будуються графіки залежностей змінних вхідних і вихідних параметрів і дається об’єктивна оцінка одержаних результатів.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)