АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПЕРЕДМОВА. Вивчення курсу “Введення в спеціальність”пов’язано із потребою комплексного охоплення фундаментальних теоретичних і практичних аспектів управлінської

Читайте также:
  1. К. Маркс. “До критиці політекономії” (Передмова).
  2. Передмова
  3. ПЕРЕДМОВА
  4. ПЕРЕДМОВА
  5. ПЕРЕДМОВА
  6. ПЕРЕДМОВА
  7. ПЕРЕДМОВА
  8. Передмова
  9. ПЕРЕДМОВА
  10. Передмова
  11. Передмова
  12. ПЕРЕДМОВА

Вивчення курсу “Введення в спеціальність пов’язано із потребою комплексного охоплення фундаментальних теоретичних і практичних аспектів управлінської діяльності фінансового менеджера. Для цього навчальним планом передбачено проведення семінарсько-практичних занять для закріплення і поглиблення знань отриманих на лекціях та в результаті самопідготовки. Практичні (семінарські) заняття проводяться за темами курсу де необхідно закріплення теоретичних знань з управління на підприємствах, установах та організаціях різних форм власності, ознайомленням студентів з адміністративною роботою працівників на підприємствах нашої держави, формування практичних навичок у роботі студентів та підготовки їх до активної життєдіяльності.

Свідома і сумлінна самостійна робота студента є основою навчального процесу денної форми навчання та запорукою одержання достатніх знань, умінь і практичних навичок з предмету “Введення в спеціальність”. На індивідуальну та самостійну роботу студенту відводиться 72 годин, що близько 70% планового обсягу годин на цю навчальну дисципліну.

Самостійна робота студента складається з таких видів діяльності:

1) Робота з літературою у тому числі періодичною, а також Internet та підготовка до семінарських занять

2) Виконання контрольних робіт в аудиторії як однієї з форм звітності про підсумки самостійної роботи

3) Підготовка індивідуальних робіт.

4) Підготовка до МКР.

5) Виконання МКР.

Для повного оволодіння програмним матеріалом студент не повинен обмежуватися конспектом лекцій та основним підручником. Важливою складовою опанування студентом курсу “Введення в спеціальність” є робота з додатковою літературою, періодичними виданнями, законодавчо-нормативною базою, активна праця на семінарських заняттях. Слід мати на увазі також і те, що питання на МКР вимагатимуть від студентів не лише знання першоджерел з цієї дисципліни, а й дисциплін, що вивчалися раніше.

Для кращої орієнтації студентів у питаннях які виносяться на різні види контролю наводяться у вказівках, що дозволяє ефективно організувати роботу по вивченню дисципліни.

Якщо студент працюватиме над засвоєнням програми навчальної дисципліни планомірно, ритмічно, вчасно виконуватиме всі завдання, то, набираючи, відповідну кількість балів, згідно умов модульно-рейтингової системи, у нього не виникне трудностей до складання заліку. А головне – знання будуть міцними, які й потрібні професіоналу високого рівня.


 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)