АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рецензія

Читайте также:
  1. ISSN 0130—0105
  2. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  3. АНОТАЦІЯ
  4. Базові знання, вміння, навички, необхідні для вивчення теми (міжпредметна інтеграція).
  5. БІБЛІОГРАФІЧНИЙ ОПИС ДОКУМЕНТА
  6. В освітньому просторі держави»
  7. Виконання специфікації
  8. Вимоги до оформлення дипломної роботи
  9. ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СТАТЕЙ
  10. Вимоги до реферату
  11. Вимоги до структури та змісту дипломної роботи
  12. ВИПУСКНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ (ВКР)

Денної та заочної форми навчання

Статус дисципліни: вибіркова

 

 

Ірпінь – 2011


 

Методичні вказівки для проведення семінарських занять, організації самостійної та індивідуальної роботи студентів складені на основі робочої навчальної програми курсу “Введення в спеціальність” затвердженої у 2011 році

 

 

Автори: Л.О. Першко, к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту

В.П. Салямон, асистент кафедри фінансового менеджменту

 

Рецензент Л.П. Довгань,

к.е.н, доцент кафедри фінансів

 

Розглянуто затверджено на засіданні кафедри фінансового менеджменту протокол № ___ від “___” __________ 201_ року.

 

В.о. завідувача кафедри Г.І. Євтушенко к.е.н., доцент

 

 

Розглянуто і схвалено на засіданні вченої ради факультету фінансів та банківської справи, протокол № ____ від “___”______________2011 року.

 

Голова вченої ради факультету

фінансів та банківської справи В.П. Унинець-Ходаківська

Завідувач навчально-

методичного відділу О.О.Бойко

Реєстраційний № ____________________


Зміст

Стор.

ПЕРЕДМОВА……………………………………………………………………. СТРУКТУРА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ………………………………... МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ, ОРГАНІЗАЦІЇ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ТА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ …………………………………………………………...………... РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА……………………………………….....      

Рецензія

на методичні рекомендації до проведення семінарських занять та організації самостійної та індивідуально-консультативної роботи студентів з курсу „Введення в спеціальність” для підготовки бакалаврів галузь знань 0306 «Менеджмент і адміністрування», напрям підготовки 6.030601 «Менеджмент», варіативна компонента «Менеджмент фінансової сфери» денної форми навчання

Розвиток ринкових перетворень в Україні та реалізація поставлених завдань і цілей державою не можлива без ефективного управління. На початку ХХІ століття перед керівниками усіх рівнів постають складні завдання, які вимагають особливого типу мислення. Яке передбачає стратегічне планування, розроблення моделі майбутнього, оперування загальними поняттями, розуміння процесів управління, рух від абстрактного задуму до конкретного плану зміни системи.

Проведення семінарських занять та організація самостійної та індивідуальної роботи студентів займають важливе місце в оволодінні знаннями з даного курсу. Це надасть можливості студентам засвоїти основні поняття та терміни: вища освіта України і Болонський процес; система вищої освіти в країнах Європи та Америки; запровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу у вищій освіті України; управління, адмініструваня; поняття менеджменту та його основні принципи, особливості сучасного менеджменту на підприємствах та організаціях в ринковій економіці.

Засвоєння основних положень дисципліни дадуть можливість студентам підготуватися до глибокого сприйняття та засвоєння спеціальних курсів: менеджмент, фінансовий менеджмент, податковий менеджмент, менеджмент персоналу, міжнародний менеджмент та інших спеціальних предметів.

З цією метою робочою навчальною програмою передбачено: 16 год.семінарських занять, 59 год. самостійної роботи студентів та 13 год. індивідуально-консультативної роботи студентів.

Методичні рекомендації до проведення семінарських занять та організації самостійної та індивідуальної роботи студентів передбачають ряд запитань та завдань для семінарських і практичних занять, індивідуально-консультативної роботи студентів, вимоги до знань та вмінь, список рекомендованої літератури.

Методичні рекомендації до проведення семінарських занять та організації самостійної та індивідуальної роботи студентів передбачають ряд запитань та завдань для семінарських і практичних занять, індивідуально-консультативної роботи студентів, вимоги до знань та вмінь, список рекомендованої літератури.

Розроблені методичні рекомендації до проведення семінарських занять та організації самостійної та індивідуальної роботи студентів з курсу „Введення в спеціальність” для підготовки бакалаврів галузь знань 0306 «Менеджмент і адміністрування», напрям підготовки 6.030601 «Менеджмент», варіативна компонента «Менеджмент фінансової сфери» денної форми навчання за структурою та змістом відповідає сучасним вимогам до вивчення дисципліни і може бути використана в навчальному процесі.

 

Рецензент Л.П. Довгань

к. е. н., доцент кафедри фінансів


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)