АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

Читайте также:
  1. A.2.1) Сформировавшийся футболист.
  2. A.2.1) Сформировавшийся футболист.
  3. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  4. I. Предпосылки формирования профсоюзного движения.
  5. II. Завдання та обов'язки
  6. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  7. II. Перевірка домашнього завдання.
  8. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  9. II. ТАКТИКА СОВЕТСКИХ ВОЙСК В БОРЬБЕ С ВООРУЖЕННЫМИ ФОРМИРОВАНИЯМИ ОППОЗИЦИИ.
  10. III. Актуалізація опорних знань учнів.
  11. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  12. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА

Студенти заочної форми навчання виконують обов’язкові та вибіркові види самостійної роботи.

Про виконання індивідуальних практичних завдань студент звітує у письмовій формі. Звіт виконується на стандартних аркушах формату А4 на комп’ютері, прошивається з лівого краю.

На титульному аркуші студент записує назву міністерства, університету, факультету, навчальної дисципліни. Нижче робиться напис: “Індивідуальні практичні завдання” студента (прізвище, ініціали, номер академічної групи), назва організації.

На кафедрі встановлюється граничний термін подання роботи про виконання практичних завдань. Роботи, що надійдуть на кафедру пізніше встановленого терміну, не розглядаються, а студент не допускається до підсумкового оцінювання знань з навчальної дисципліни.

Одержані кафедрою звіти студентів оцінюються викладачем у встановлений термін.

Індивідуальне практичне завдання є письмовими, застосовуються для студентів всіх форм навчання, виконуються кожним студентом самостійно відповідно до матеріалів банку, в якому студент працює чи проходить практику.

Підготовка до контактних занять є обов’язковим видом СРС для студентів заочної форми навчання. Здійснюється шляхом опрацювання теоретичних понять курсу, підготовці виступів із обговоренням проблемних питань, реферуванні основної та додаткової літературі, підготовці презентаційних матеріалів, доповідей тощо.

Участь у конференціях і підготовка наукових публікацій можуть бути оціненими викладачем, якщо зміст доповідей або статей відповідає профілю дисципліни. Під керівництвом викладача студент готує текст доповіді, необхідні презентаційні матеріали та включає доповідь у план проведення відповідної конференції (у випадку, коли конференція проходить у період роботи над дисципліною – студент документально підтверджує участь).

Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій (не менше 5) здійснюється у письмовій формі та оформлюється на білих аркушах формату

А4 з титульним аркушем. Повинен містити послідовно повні вихідні дані публікацій з проблем банківського нагляду за останній рік, коротку анотацію змісту публікації та коментар студента з приводу теоретичного, практичного значення та наукової новизни публікації. До роботи додається фотокопія публікації. Науковими вважаються лише публікації у наукових фахових виданнях, або такі, що за змістом відповідають вимогам до публікацій у наукових фахових виданнях. Допускається здійснення аналітичного (критичного) огляду публікацій, що видані не раніше одного календарного року до дати подання студентом огляду.

 

СИСТЕМА ОРГАНІЗАЦІЇ
ПОТОЧНОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З ДИСЦИПЛІНИ «БАНКІВСЬКИЙ НАГЛЯД» ДЛЯ РІЗНИХ ФОРМ НАВЧАННЯ

Види робіт, що підлягають контролю Бальна шкала за формами навчання
  денна заочна
Обов’язкові
Модульне контрольне завдання в аудиторії для денної форми   -
Підготовка до контактних занять (максимально за всі заняття) -  
Індивідуальне практичне завдання (максимально за всі)    
Максимальна сума балів    
Вибіркові (не збільшують максимальну суму балів — 20; 5)
Аналітичний огляд наукових публікацій    
Участь у конференціях та олімпіадах, підготовка наукових публікацій    
Підготовка проблемних лекцій   -
Максимальна сума балів    
Всього балів за семестр    

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)