АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  5. Вказівки до виконання завдання
  6. Вказівки до виконання контрольної роботи
  7. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ
  8. Вказівки по виконанню індивідуального завдання
  9. Вказівки по оформленню комплексного завдання.
  10. Вказівки щодо ведення загального журналу робіт
  11. Вказівки щодо виконання і оформлення курсового проекту.
  12. Глава 1. Загальні положення

Міністерство аграрної політики та продовольства України

ПУТИВЛЬСЬКИЙ КОЛЕДЖ СНАУ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ПО ВИКОНАННЮ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ СПРАВИ

(Для студентів відділення ветеринарної медицини)

Путивль, 2012 р.

 

 

Укладач: Третяков І.А. –викладач першої

категорії, Путивльського коледжу Сумського

НАУ, магістр ветеринарної медицини

 

 

Рецензент: Демцун О.В., викладач вищоїкатегорії Путивльського коледжу Сумського НАУ,

голова циклової комісії

 

 

Методичні вказівки затверджені на засіданні циклової комісії ветеринарних дисциплін

Протокол від 28 серпня 2012 року, № 1

 

Голова циклової комісії ветеринарних дисциплін

 

_______________ Демцун О.В.

 

 

28 серпня 2012 року

 

ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

 

Курсова робота з організації та економіки ветеринарної спра­ви є обов'язковою складовою частиною навчального процесу і різновидністю творчої самостійної роботи студента.

Виконання роботи повинно сприяти більш глибокому вивчен­ню теоретичного матеріалу курсу і практичному застосуванню знань згідно з обраною темою.

В процесі виконання курсової роботи студент набуває таких навиків самостійної творчої праці:

збирати і систематизувати матеріали, критично їх аналізува­ти, узагальнювати і робити обгрунтовані висновки;

проводити економічний аналіз ветеринарних заходів;.

на підставі аналізу і синтезу вивченої літератури оформляти зібраний матеріал у вигляді курсової роботи.

Під час проходження виробничої практики студент самостійно (або за завданням викладача), з врахуванням особливостей ве­теринарної установи або господарства, обирає тему курсової ро­боти (згідно з рекомендованою тематикою) і збирає матеріали для її виконання.

Для підтвердження вірогідності зібраних матеріалів, копії основних документів (плани ветеринарних заходів, експертизи, акти, розпорядження державної адміністрації, статистичні фор­ми звітності 1-вет, 1-ветА, 2-вет тощо) повинні бути завірені і стверджені печаткою ветеринарної установи або господарства і приводяться в роботі.

Економічні збитки та економічну ефективність ветеринарних заходів при профілактиці та боротьбі з хворобами тварин визна­чають згідно з методичними рекомендаціями, розробленими кандидатом ветеринарних наук Л.М. Корнієнко (Біла Церква, 2011р.)

Літературне оформлення роботи проводиться студентом під керівництвом викладача. Особливу увагу при цьому необхідно спрямувати на критичний аналіз роботи спеціалістів ветеринарної медицини, економіку ветеринарних заходів, виявити недоліки, невикористані резерви та накреслити заходи щодо поліпшення об­слуговування тваринництва.

Оформлення курсової роботи: на титульній сторінці вказують назву міністерства, інституту і кафедри, тему роботи, прізвище та ініціали студента, групу і курс (див. додаток).

На першій сторінці дається план роботи. Роботу слід писати грамотно, розбірливим почерком, відповідно до плану; ілюструва­ти таблицями, графіками, діаграмами, фотокартками. Текст пи­сати на одній стороні стандартного аркушу паперу розміром 210x280 мм, поля залишати ліворуч завширшки 3 см. Сторінки необхідно пронумерувати і прошити. Загальний обсяг роботи -25—30 сторінок рукопису.

В кінці курсової роботи приводиться список використаної лі­тератури: постанови Верховної Ради та Уряду України, а потім в алфавітному порядку прізвищ вказується автор, назва роботи і видавництва, місце і рік видання, кількість сторінок. Якщо вико­ристана стаття із журналу, то вказується автор, назва статті і журналу, рік видання, номер та сторінки.

Курсова робота підписується студентом, ставиться дата здачі її для перевірки (за тиждень до захисту).

Робота, яка не відповідає вимогам, повертається студенту для доопрацювання. Студенти, які не подали курсову роботу у визна­чений термін, до здачі іспиту не допускаються.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)