АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

АНАЛІЗ РИНКУ

Читайте также:
  1. Case 2. Маркетингове середовище міжнародних ринків та його аналіз
  2. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  3. АВС-аналіз товарів за ___ рік за рівнем отриманого доходу (чистої виручки від реалізації)
  4. Аналіз асиметрій розвитку галузі побутової хімії у старих (ЄС-15) та нових (ЄС-12) країнах-членах
  5. Аналіз асортименту і структури продукції
  6. Аналіз виробничих ресурсів і організаційно-технічного рівня підприємства
  7. Аналіз владних відносин у постіндустріальних суспільствах
  8. Аналіз галузі та конкурентного середовища підприємства в галузі
  9. Аналіз даних
  10. Аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості підприємства
  11. Аналіз депозитної та кредитної діяльності кредитних спілок
  12. Аналіз документів у соціології

ЗМІСТ

ВСТУП

АНАЛІЗ РИНКУ

1.1 Основні техніко-економічні та споживчі характеристики нового виробу.

1.2 Чи є виріб, який пропонується, зовсім новим або модифікацією товарів, що виробляються?

1.3 Які потреби покупців повинен задовольняти пропонує мій виріб?

1.4 Хто потенційні покупці виробу?

1.5 На яких ринках виріб буде продаватися?

1.6 Який очікується попит на виріб?

1.7 Яким методом продажу виріб віддати перевагу?

1.8 Як буде організоване після продажне обслуговування?

1.9 Які можливі обсяги продаж виробу?

 

ОЦІНКА РІВНЯ ЯКОСТІ ВИРОБУ

2.1 Вихідні положення

2.2 Обґрунтування системи параметрів пристрою «Приймач шукача контура заземлення»

2.3 Визначення коефіцієнтів вагомості параметрів

 

ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВИРОБУ

РОЗРАХУНОК СОБІВАРТОСТІ ВИРОБУ

ВИЗНАЧЕННЯ ЦІНИ ВИРОБУ

ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ

ВИСНОВОК

ЛІТЕРАТУРА

 

ВСТУП

Економіка – жива і динамічна наука, яка розглядає і вивчає все нові і нові проблеми. У центрі її уваги перебувають передусім процеси ринкової економіки.

Економіка будучи органічно пов’язаною з матеріальними проблемами людей, функціонуванням об’єктів господарювання, формуючи базу світогосподарських зв’язків, справляє визначальний вплив на політичне життя, соціальне самопочуття, духовний розвиток суспільств.

Із вступом вітчизняної економіки в ринкову стадію свого розвитку змінились форми ведення господарської діяльності. Господарюючим суб’єктом надані широкі права і можливості у реалізації своїх економічних інтересів, виборів способом організації виробництва, збуту продукції. При цьому підприємства виходять із власних ресурсних можливостей на ефективність використання виробничого потенціалу.

Економіка підприємств – це наука про ефективність виробництва, шляхи і методи досягнення підприємством найкращих результатів при найменших затратах. Предметом вивчення економіки підприємств є методи і способи раціонального поєднання і ефективного використання всіх елементів виробничого процесу на рівні підприємства. При цьому економічні і організаційні питання розглядаються в тісному з’язку з технікою і технологією.

Підприємство – основна ланка народного господарства, самостійний суб’єкт, який забезпечує планомірне виробництво більшості товарів і послуг, здійснює науково-дослідницьку, комерційну діяльність з метою привласнення доходу (прибутку). Для досягнення цієї мети підприємство може ставити перед собою конкретні техніко-економічні цілі зокрема досягнення вищих і стабільних темпів економічного зростання, збільшення обсягу продаж тощо.

Як у первинній ланці народного господарства на підприємстві зосереджена сукупність продуктивних сил (засобів праці, працівників,землі,сировини тощо) й відносин власності. Останні функціонують з приводу привласнення наявних на підприємстві об’єктів власності та розподілу створеного працівниками необхідного та додаткового прибутку. Ознаки підприємства як юридичної особи – наявність у нього свого статусу і балансу доходів і витрат, рахунку в банку і права укладати договори з іншими юридичними особами. Як юридична особа підприємство має свою назву, під якою виконує свої обов’язки. Кожне підприємство вступає у відносини з іншими підприємствами (сплачуючи податки до бюджету тощо), банками (отримуючи кредити та сплачуючи відсотки до них).

 

 

АНАЛІЗ РИНКУ


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)