АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СТРУКТУРА РОЗРАХУНКОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. II. СТРУКТУРА КВАЛИФИКАЦИОННОЙ РАБОТЫ
  5. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА
  6. III. Структура Клуба
  7. III. СТРУКТУРА, РУКОВОДЯЩИЕ И КОНТРОЛЬНЫЕ ОРГАНЫ КПРФ
  8. IV. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА ПРОФСОЮЗА
  9. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  10. IY. ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРУКТУРА И ОРГАНЫ УПРАВЛЕНИЯ КЛУБА
  11. VI Поточний контроль виконання роботи
  12. VI Поточний контроль виконання роботи

При виконанні розрахунково-графічної роботи студенти повинні дотримуватися умови послідовного і логічного викладення матеріалу. Дані методичні вказівки допоможуть студентам скласти план розрахунково-графічної роботи.

Робота повинна містити титульний лист, завдання, зміст, вступ, теоретичне обґрунтування виконання поставленого завдання, розрахункову частину, проблеми та шляхи покращення досліджуваної проблематики, висновки, список використаних джерел, додатки.

Титульний лист вважається першою сторінкою і оформлюється згідно встановлених вимог вищої школи (додаток 1).

Завдання на розрахунково-графічну роботу розміщують після титульної сторінки, затверджене керівником роботи (додаток 2).

Зміст подають на третій сторінці, яка містить найменування та номери початкових сторінок усіх розділів та параграфів.

Вступ має розкрити суть та стан вивчення теми, необхідність проведення дослідження. У вступі подають актуальність теми, формують мету та завдання дослідження, предмет дослідження, методи дослідження, теоретичну та методологічну базу дослідження. Обсяг вступу не повинен перевищувати 2-х сторінок.

Теоретичне обґрунтування виконання завдання. Студенти повинні вміти проводити дослідження, опираючись на точки зору різних вчених. Також проводити виклад базових теоретичних положень, законів, принципів, алгоритмів тощо, на основі яких виконується завдання. Обсяг розділу становить 10-15 сторінок.

Основна частина роботи – розрахункова – другий розділ – це рахунково-графічна частина, яка має назву відповідно до індивідуального завдання. Наприклад, Встановлення доцільності кредитування та визначення чистого доходу підприємства.

Даний розділ виконується на основі індивідуальних завдань для кожного студента, згідно розподілу завдань. Обсяг розділу становить від 3-ох до 5-ти сторінок.

Третій розділ - Проблеми та шляхи вдосконалення теми дослідження. Даний розділ розрахункової роботи висвітлює. Розділ повинен містити елементи осібної, творчої праці студента, а також розробку рекомендацій стосовно вирішення поставлених у роботі завдань. Обсяг даного розділу становить 4-6 сторінок.

Розділ висновки та пропозиції оформлюють стисло та лаконічно. Розкривають результати проведеного економічного дослідження. Вказують конкретні пропозиції по темі.

Список використаних джерел розміщують в алфавітному порядку за прізвищами авторів. Бібліографічний опис літературних джерел складають у відповідності до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи.

В додатках обов’язково наводять вихідні дані до виконання роботи, розрахункові таблиці, ілюстрації допоміжного характеру.

Приклад структури розрахункової роботи:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)