АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дані про розвиток і гасіння можливої пожежі

Читайте также:
  1. Вибір розрахункових схем розвитку пожежі
  2. Визначення критичної тривалості пожежі для обраної схеми її розвитку
  3. Визначення основних параметрів пожежі.
  4. Визначте фактори середовища, які впливають на розвиток таланту і обдарованості.
  5. Виникнення грошей як історичний розвиток.
  6. Виникнення і розвиток економічної соціології, її суть і зміст
  7. Виникнення та розвиток страхування
  8. Виникнення, становлення та розвиток юридичної деонтології як науки.
  9. Властивості уваги та їх розвиток
  10. Внесок Гюстава Лєбона у розвиток теорії натовпу.
  11. Внесок Зігмунда Фрейда у розвиток теорії натовпу.
  12. Вправи та ігри на розвиток основних властивостей уваги
  Час від початку розвитку пожежі Можлива обстановка на пожежі Введено стволів на гасіння і захист Рекомендації КГП
Qпр л/с “Б” “А” “Л” ГПС СПП Qф л/с
                 
ч.14 В надсилосному приміщенні Sп=40,69 м2 На пожежу прибув караул ДПРЧ - 9 і ОКЦ. - - - - - - 1. АЦ ДПРЧ–9 встановити на ПГ-55 і подати один ствол “А” в складі ланки ГДЗС в надсилосне приміщення зі сторони робочої вежі. АН ДПРЧ–9 встановити на ПГ-54 і подати один ствол “А” в складі ланки ГДЗС в надсилосне приміщення зі сторони робочої вежі від розгалуження першого відділення. 2. Віддати розпорядження адміністрації: вимкнути електромережу на елеваторі та зупинити технологічний прцес. 3. Дати вказівку робочому персоналу, щоб закрили завантажувальні люки силосів. 4. Віддати розпорядження зв’язківцю: додатково викликати АКП.
ч.19 В надсилосному приміщенні Sп=98,47 м2, Sг=68,29 м2. 9,56 -   - - 14,8 Від АЦ ДПРЧ–9 встановленої на ПГ-55 подати два ствола “А” в складі ланок ГДЗС в надсилосне приміщення зі сторони робочої вежі.
ч.26     На пожежу прибув караул ДПРЧ – 27. 9,56     - - 22,2 1. АЦ ДПРЧ–27 поставити в резерв, силами першого відділення подати один ствол “Б” в складі ланки ГДЗС в надсилосне приміщення для захисту технологічного обладнання від розгалуження першого відділення ДПРЧ-9. 2. Другу АЦ ДПРЧ–27 поставити в резерв, силами другого відділення подати один ствол “Б” на захист в підсилосне приміщення зі сторони робочої вежі від АН ДПРЧ-9.
ч.33 На пожежу прибуло: відділення на двох АЦ та АЗО ДПРЧ -1. 9,56     - - 33,3 1. АЦ ДПРЧ-1 поставити в резерв, подати один ствол “Б” за допомогою АКП на захист покрівлі елеватора від розгалуження другого відділення ДПРЧ-9. 2. Другу АЦ ДПРЧ-1 поставити в резерв, подати один ствол “А” в складі ланки ГДЗС в надсилосне приміщення по стаціонарній зовнішній драбині для прискорення гасіння пожежі від розгалуження другого відділення ДПРЧ–9. 3. Командиру відділення на АЗО забезпечити організацію зв’язку та освітлення місця роботи по гасінню пожежі.
ч.38 На пожежу прибули відділення ДПРЧ-3, ДПРЧ-4, ДПРЧ-14. 9,56     - - 33,3 1. Автомобілі оперативних відділень поставити в резерв. 2. Захистити з’єднувальні головки рукавних ліній підручними засобами або снігом, підготувати місця для обігріву учасників гасіння та постраждалих. 3. НШ необхідно створити резерв ланок ГДЗС з особового складу відділень, які прибувають.
ч.40 Прибуло відділення ДПРЧ-2. 9,56     - - 33,3 1. Дві АЦ ДПРЧ-2 поставити в резерв. 2. Провести заміну особового складу на позиціях.

 

 

Рис. 3.4. Об’єднаний графік зміни площі пожежі, площі гасіння, необхідної і фактичної витрат води на гасіння і захист

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)