АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Повітряний кран служить для подачі в металізатор стиснутого повітря, яке призначене для обертання турбіни і розпилення металу

Читайте также:
  1. БНМ 1.3.3. Рівновага тіл за відсутністю обертання
  2. Вимоги до подачі
  3. Вихідні дані до курсової роботи на тему : «Система автоматичного керування кутової швидкості обертання мішалки ферментера»
  4. Жена должна служить своему супругу.
  5. ЗАСЛУЖИТЬ ЛЮБОВЬ БЛИЖНЕГО
  6. Кейнсіанська функція попиту на гроші. Попит на гроші і швидкість обертання грошей.
  7. ЛІНІЯ ПОДАЧІ ПАЛИВА ВИСОКОГО ТИСКУ
  8. Людина зробила спокійних видих. Як називається об'єм повітря, який міститься у неї в легенях при цьому?
  9. Насколько сегодняшний день повысил уровень моей жизни или каким вкладом в будущее может послужить сегодняшний день?
  10. Отсюда следует, что финансовая устойчивость с одной стороны должна соответствовать рыночным требованиям, а с другой стороны - служить эффективному развитию компании.
  11. Підбір перерізу колони з умови стійкості центрово - стиснутого стрижня.
  12. Після раптового припинення обертання в кріслі Барані у пацієнта з'явився ністагм. У якому відділі ЦНС розташований центр цього рефлексу?

Металізатор можна використовувати для механізованого напилення. В нижній частині ручки виконано різьбовий отвір для закріплення металізатора на супорті токарного верстата або іншого пристрою, який забезпечить необхідне відносне переміщення металізатора і поверхні, яка металізується.

1 – трубка контактна; 2 – передня стінка;

3 – пластина напрямна; 4 – пружина; 5 – вкладка;

6 – гвинт спеціальний; 7 – ковпак; 8 – сопло;

9 – екран захисний; 10 – шина; 11 – основа;

Скоба; 13 – кабель

Рисунок 3.3 – Головка розпилювача

Для роботи металізатора ЕМ-14М необхідне наступне допоміжне обладнання: мережа стиснутого повітря; джерело струму; вентиляція; касети з дротом.

Стиснуте повітря підводиться до споживача трубкою діаметром не менше 3/4". Поряд з вентилем повинен бути встановлений манометр. Подача повітря від труби до металізатора здійснюється гумово-тканевим рукавом діаметром 12 мм.

Металізатор ЕМ-14М працює на постійному струмі від зварювальних перетворювачів, які використовуються для зварювання в середовищі вуглекислого газу: ПСГ-500, ПСУ-500, ВДГ-302. Джерело струму повинно мати плавне регулювання напруги в межах від 17 до 44 В.

Пуск металізатора в роботу проводиться в такій послідовності:

1) завести дріт в металізатор так, щоб його кінці не торкались один одного і кромки повітряного сопла;

2) відкрити повітряний кран;

3) включити струм;


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)