АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Контроль за виконанням студентами вимог щодо проходження практики відбувається в двох формах: поточний і підсумковий

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. I. ПСИХОДИНАМИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ КОНСУЛЬТАТИВНОЙ ПРАКТИКИ
  4. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  5. II. Контрольна робота.
  6. II. Организация и проведение учебно-ознакомительной практики
  7. II. Цели и задачи учебно-ознакомительной практики
  8. III. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
  9. III. СТРУКТУРА, РУКОВОДЯЩИЕ И КОНТРОЛЬНЫЕ ОРГАНЫ КПРФ
  10. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  11. IV ПРОГРАМА ПРАКТИКИ
  12. IV. Методические указания по прохождению производственной практики

Ø поточний контроль здійснюється керівником від університету та спеціально призначеним кафедрою керівником бази практики. Під час поточного контролю перевіряються: своєчасність заповнення щоденника, графіка виконання індивідуальних завдань та дипломної роботи.

 

Ø підсумковий контроль здійснюється в ході захисту звітних матеріалів про практику.

 

4. вимоги до звіту

 

Звіт подається державною мовою.

Обсяг звіту за результатами практики на І-ІІІ курсах – 10-12 сторінок друкованого тексту, на ІV-V курсах – 15-25 сторінок.

Основні розділи звіту:

1. Вступ (актуальність питань)

2. Зміст індивідуального завдання.

3. Висновки та пропозиції.

4. Джерела інформації

В звіті повинно бути коротко і конкретно описана робота, яка особисто виконана студентом. У звіті не повинно бути дослівного переписування матеріалів бази практики, а також цитування літературних джерел.

Для узагальнення матеріалів зібраних під час практики і підготовки звіту, студентам наприкінці практики відводиться 2-3-дні.

Складений студентом звіт повинен мати наскрізну нумерацію сторінок. Аркуші звіту зшивають.

Всі ілюстративні матеріали, крім таблиць, позначаються словом «Рис.» і нумеруються послідовно арабськими цифрами в межах підготовленого матеріалу. Підпис виконується під ілюстрацією. Таблиці мають бути уніфіковані за формою, а цифрова формація – вірогідною. Кожна таблиця має тематичний заголовок, що відбиває її зміст.

Таблиці нумеруються аналогічно нумерації ілюстрацій. Заголовок таблиці починається з великої літери і нижче розміщується слово «Таблиця», яке пишеться над правим верхнім кутом таблиці. При перенесенні частини таблиці на іншу сторінку над нею пишуть «Продовження табл.» (із зазначенням її номера). Ілюстрації і таблиці розміщують після першого посилання на них в тексті так, щоб їх можна було розглядати без обертання сторінки, або з обертанням за годинниковою стрілкою. При посиланні на таблицю вказують її номер і слово «таблиця» у скороченому вигляді, наприклад, табл. 1.2. Кожну ілюстрацію необхідно супроводжувати коротким аналізом змісту і висновками. Формули нумеруються арабськими цифрами. Їх порядковий номер позначається в круглих дужках праворуч від неї.

У додатках наводяться форми статистичної звітності, допоміжні матеріали (проміжні математичні розрахунки, ілюстрації допоміжного характеру тощо). Кожний додаток починається з нової сторінки. В правому верхньому куті пишеться слово «Додаток». Він повинен мати тематичний заголовок.

Оформлені належним чином матеріали разом із заповненим щоденником студент здає на перевірку керівникові практики від підприємства (організації). Останній готує відгук про виконання студентом програми практики. Звіт також перевіряється і затверджується керівником практики від університету. В щоденнику він пише загальний висновок про роботу студента В кінці характеристики дається оцінка виконання програми практики.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)