АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ігор Мосійчук. 18 годин тому

Читайте также:
  1. E. циліндр з годинниковим механізмом.
  2. E. циліндр з годинниковим механізмом.
  3. В годину суровых испытаний
  4. В Україні традиційно використовують дві форми оплати праці: погодинну й відрядну.
  5. ВГф - фактична кількість відпрацьованих годин.
  6. Виконайте настроювання Панелі задач: приберіть годинник з області повідомлень Панелі задач; встановіть режим відображення Панелі задач зверху всіх вікон.
  7. Години на тиждень,
  8. Годинні значення інтенсивностей транспортних засобів
  9. Друге семінарське заняття – 2 години
  10. Друге семінарське заняття – 2 години
  11. Друге семінарське заняття – 2 години
  12. Друге семінаське заняття – 2 години

Київський Патріархат з сотнями українських патріотів намагаються пройти в Лавру. Мєнти не пускають. І чого Ви суки не на фронті?

=====

Yuri Donchenko. 8 годин(-и) тому Лавра в Киеве - это как Черноморский флот Рашки в Крыму.Либо Украина забирает Лавру в гос. содержание и закрывает этот ведущий приход Московской квази-церкви. Либо отдает Киевскому патриархату и объединяет православных в одну Поместную церковь.
Каждый второй, если не каждый первый поп - колорадо. А если учесть, что каждые 4 часа поют осанну Кириллу, который отрицает существование Украины, то это задача решается легко и легитимно.

====

Відео матеріал із сьогоднішніх подій у Києві, спершу маленька хода у сторону кінної поліції, потім молодики обхопили її у кільце стараючись завадити пересуванню. Із боку де-не-де чути, як бідкаються релігійні фанатики і прибічники руху сепаратистів.http://youtu.be/5VC2U2aD4kc

Киев. "Русский мир" против ультраправых

=====

Abbasov Azer Вот о чем и говорил Губарев.

Nastya Petrova Є інші методи! Українська церква цього б ніколо не одобрила!!!

=====

Nastya Petrova Зараз це разпалювання ворожнечі по вірі та між конфесіями!!! Цього не можна робити це підрив державного авторитету!!!

=====

Мирослав Ревть Без сумніву - розпалювати ворожнечу по вірі та між конфесіями не можна!!! Але надавати московським попам по харі - богоугодне діло. Потім можна пару років не сповідатися.

=====

Nastya Petrova Зараз треба це робити не публічно!

=====

Мирослав Ревть А хто казав публічно?

=====

Тарас Швиденко Московські попи це лицеміри та збоченці. Ми маємо відновити святу православну інквізицію на своїй землі.

=====

22 червня під час антисепаратистської ходи у Києві люди розтрощили вікна та двері відділення "Сбербанку Росії" у центрі столиці.
Як повідомляє кореспондент Lb.ua, зараз до відділення приїхало кілька автобусів з міліціонерами.

=====

Alfa Romeo Ментам тоже надо было пизды вломить!

=====

Наталья Солтысяк Давно пора закрыть российские банки,что бы не спонсировали сепаратистов

=================================================================

Бійці "Айдару" вважають голову ДПСУ відповідальним за "дірявий кордон"

http://24tv.ua/n456610

Проблеми на кордоні

=====

За минулу добу бойовики “ДНР” та “ЛНР” провели терористичні акції (обстріли й диверсії) в шести районах Донецької та Луганської областей
http://24tv.ua/n456694

=====

За добу бойовики порушили “режим миру” понад 20 разів, — Дорошенко http://24tv.ua/n456689

=====

Іван Макар

Може висловлю крамольну і цинічну думку, але скажу, що Україні ця війна потрібна для самоочищення, чого не встигла зробити революція. Ми маємо точно знати хто є хто в Україні. Ми маємо знати які структури взагалі Україні не потрібні. Ми маємо створити нову еліту походженням з переможців Майдану і російсько-української війни. Нам треба, зрештою, позбутися внутрішньої російської окупації. =====

Viktor Kravchuk Але має пройти час. Наша ситуація мені нагадує Ізраіль,а лугандон Голанськи висоти. Ми будемо довгій час мати прикордонні конфлікти. Але у постійних конфліктах армія зміцніє. Молоді люди будуть проходити вишкіл у бойових умовах. Держава стане армією. Ну і звісно,що перемога буде наша. ===========================================

http://konung-ogin.livejournal.com/1103167.html

Айдар - это название речки в Луганской области. Теперь основная новость. Сегодня мой друг смог договориться с журналистами телеканала 112, которые "похоронили" батальон Айдар с подачи брехливой рашистской телеканавы "Лайфньюс". Смотрите видео!

Белый Молот в "Айдаре" (Горан и Мечеслав выступают на канале 112)

Владислав Горань

Антон Бондаренко (письменник,псевдонім-Мечислав Рисич,відомий на майдані як «Меч»)

Антикорупційний рух «Білий молот»

=========================

І.Мазур тел.050 447 6012 Ігор Мазур від ПС наїхав на прокурора Києва,генпрокурора Махніцького і гол.СБУ Наливайченка,щоб вони писали заяву на звільнення. https://www.youtube.com/watch?v=xQK61kWrIo8

"Правий сектор" вимагає відставки прокурора Києва

https://www.youtube.com/watch?v=xQK61kWrIo8


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)