АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИБІР ТЕМИ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ ТА ЇЇ ЗАТВЕРДЖЕННЯ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  3. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  4. III. Основний зміст роботи
  5. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  6. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ
  7. VІ. ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  8. VІІ. Оформлення роботи
  9. Алгоритм виконання курсової роботи
  10. Алгоритм виконання роботи
  11. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  12. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»

Студентам надається право вибору теми дипломної роботи, з урахуванням актуальності правової проблеми, можливості отримання фактичних даних, а також наявності спеціальної наукової літератури. При виборі теми студент керується орієнтовним переліком тем дипломних робіт, що пропонуються викладачем кафедри і затвердженим рішенням відповідної кафедри. Він сам може запропонувати тему дипломної роботи, погодивши її з науковим керівником.

Основні вимоги при виборі теми дипломної роботи зводяться до її відповідності спеціальності, стислості назви (назва теми повинна чітко вказувати на мету дослідження і його завершеність). Обрана тема не повинна повторюватися з темами дипломних робіт попереднього і поточного навчального року.

Іноді для більшої конкретизації до назви теми доцільно додавати невеликий (3-5 слів) підзаголовок. Слід уникати формулювань, які починаються зі слів "Дослідження питання..."," Деякі питання...", "Дослідження деяких шляхів..."," Актуальні проблеми... " "До питання...", "Удосконалення... " і т.п., і які не відображають достатньою мірою суть правової проблеми.

Після узгодження з науковим керівником теми дипломної роботи, дипломником повинен бути розроблений план (зміст) наукового дослідження і заповнене дипломне завдання.

Дипломник звертається із заявою на ім’я зав. кафедри про затвердження теми та призначення наукового керівника.

Науковий керівник представляє затверджене ним дипломне завдання і схвалений план (зміст) дипломного дослідження завідуючому кафедрою для подальшого узгодження теми дипломного дослідження. Узгоджується дипломне завдання завідувачем кафедрою, до дисциплін якої відноситься обрана тема.

На підставі узгодженого з завідувачем кафедри дипломного завдання проводиться реєстрація теми дипломної роботи лаборантом кафедри і на завданні проставляється реєстраційний номер.

У випадку, якщо до 1 жовтня дипломне завдання не оформлено і не погоджено на кафедрі, студенти розподіляються між кафедрами, які визначають наукового керівника з урахуванням розподіленого навантаження. У цьому випадку до 15 жовтня тема дипломної роботи для студента визначається за пропозицією наукового керівника, який розробляє димломне завдання, план і узгоджується з завідувачем кафедри.

На підставі реєстрації тем, кафедри готують списки прізвищ випускників, тем їх дипломних робіт та прізвища наукових керівників, які передаються кафедрі, відповідальній за підготовку та прийняття рішення про закріплення тем дипломних робіт.

Рішення кафедри про зміну теми або заміну наукового керівника може мати місце, в порядку виключення, за погодженням з завідувачем кафедри не пізніше, ніж за 4 місяці до терміну здачі готової дипломної роботи на кафедру.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)