АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

За кредитно-модульною системою

Читайте также:
  1. За п’ятибальною системою оцінювання конфліктних точок
  2. Знаками. Існує думка, що оскільки мова є знаковою системою, то всі її одиниці (фонеми,
  3. Значення балів при розрахунку небезпеки перехрестя з допомогою конфліктних точок за десятибальною системою оцінки
  4. Ізолювальні костюми можуть бути оснащені автономною або шланговою системою подавання чистого повітря. У деяких з них температуру повітря під одягом можна регулювати.
  5. Методика оцінки ризику банкрутства організації за системою формалізованих критеріїв (Z-моделей)
  6. Механізм взаємовідносин користувачі коштів з казначейською системою
  7. Наведемо приклади несприятливих навчальних ситуацій, у яких виникають труднощі в учнів з інертною нервовою системою.
  8. Органи управління системою освіти в Україні
  9. Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-бальну та шкалу за системою ECTS
  10. Принципи управління системою освіти
  11. Структура тому з файловою системою NTFS

«РЕДАКТОРСЬКА МАЙСТЕРНІСТЬ»

Таблиця 1а

Модуль 1 (поточний контроль) Конспект лекцій Іспит Сума
Змістовий модульI Змістовий модульII      
   

 

Примітка: Оцінювання якості знань студентів за змістовими модулями проводиться викладачами під час проведення консультацій, у відповідності до розкладу заліково-екзаменаційної сесії, шляхом усного опитування, або письмового тестування за бальною шкалою згідно з таблицею.

 

 

 


КИЇВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КАФЕДРА МАСОВОЇ КОМУНІКАЦІЇ

МОДУЛЬНІ КОНТРОЛЬНІ ЗАВДАННЯ

Для студентів 1 курсу заочного відділення

спеціальність підготовки 8.03030101 Журналістика на настановну сесію.

Дисципліна: «ТЕОРІЯ ТА ІСТОРІЯ СОЦІАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ»

Таблиця 1

№ теми Назва теми
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 1
Тема 1 Історія розвитку ідей соціальних комунікацій в історії людства (до ХIХ століття) Перші письмові джерела соціальних комунікацій. Розвиток ідей соціальних комунікацій у давніх Китаї та Японії. Античні джерела досліджень соціальних комунікацій. Церква і соціальні комунікації Середньовіччя. Вплив епохи Просвітництва і механістичні ідеї як поштовх до трансформації поглядів на соціальні комунікації. Негативізм ідей Ч. Дарвіна щодо розвитку теорій соціальних комунікацій. Становлення соціологічних знань і доля розвитку соціальних комунікацій. Завдання для самостійної роботи 1. Назвати основні джерела соціальних комунікацій в історії людства. 2. Розкрити суть взаємостосунків між церквою та інститутами соціальних комунікацій Середньовіччя. 3. Розтлумачити негативізм ідей Ч. Дарвіна щодо розвитку теорій соціальних комунікацій.
Тема 2 Сучасні тенденції розвитку теорій соціальних комунікацій (ХХ–ХХI століття). Соціологія і соціальна комунікація. Філософія і соціальні комунікації. Психолінгвістика, соціолінгвістика як база для соціальних комунікацій. Теорії комунікації та інформації в історії розвитку соціальних комунікацій. Завдання для самостійної роботи 1. Пояснити місце і роль психолінгвістики, соціолінгвістики як бази для соціальних комунікацій. 2. Розтлумачити зв’язок між соціологією і соціальними комунікаціями. 3. Висвітлити роль теорії комунікації та інформації в історії розвитку соціальних комунікацій.
Тема 3 Сучасні теоретичні підходи до вивчення соціальних комунікацій Основні принципи аналізу соціальних комунікацій (пропозиції В. В. Різуна). Теорія інмутації суспільства як база для розвитку ідей соціальних комунікацій (концепція О. М. Холода). Уявлення про понятійно-категоріальний апарата різних теорій соціальні комунікації (словник-довідник В. О. Ільганаєвої). Завдання/питання: 3. Розтлумачити основні принципи аналізу соціальних комунікацій (пропозиції В. В. Різуна). 4. Довести, що теорія інмутації суспільства може бути базою для розвитку ідей соціальних комунікацій (концепція О. М. Холода). Описати уявлення про понятійно-категоріальний апарата різних теорій соціальні комунікації (словник-довідник В. О. Ільганаєвої).
ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 2
Тема 4 Методологія досліджень теорії і історії соціальних комунікацій, документознавства й архівознавства Основні концепції теорії та історії соціальних комунікацій. Методи досліджень теорії і історії соціальних комунікацій. Методи досліджень документознавства й архівознавства. Завдання/питання: 3. Назвіть основні концепції теорії та історії соціальних комунікацій. 4. Схаракетеризуйте методи досліджень теорії та історії соціальних комунікацій. Розтлумачте суть методів досліджень документознавства й архівознавства.
Тема 5 Методологія теорії та історії журналістики, видавничої справи та редагування Ґрунтовні методи і методики теорії та історії журналістики. Теорія досліджень у видавничій справі та редагуванні. Завдання/питання: 3. Описати ґрунтовні методи і методики теорії та історії журналістики. Назвати методи досліджень у видавничій справі та редагуванні.

 


Система


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)