АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Підготовка до стрільби

Читайте также:
  1. IV. Підготовка сержантів (старшин) і кваліфікованих солдатів (матросів)
  2. VI. Підготовка процесуальних документів до практичного заняття – до 5 балів за кожний документ
  3. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  4. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  5. Виявлення та підготовка до буріння пасток нафти і газу
  6. ВІЙСЬКОВО-ТЕХНІЧНА І ВІЙСЬКОВО-СПЕЦІАЛЬНА ПІДГОТОВКА
  7. Встановлюється між співрозмовниками, можна назвати її етапи: підготовка до бесіди,
  8. етап: Підготовка наради
  9. Засновницьки документи підприємства та їх підготовка.
  10. І підготовка машини до роботи
  11. І. ПІДГОТОВКА ДО СПРИЙНЯТТЯ ІНШОМОВНОГО МОВЛЕННЯ (10 хв)
  12. І. Підготовка до сприйняття іншомовного мовлення (10 хв)

Підготовка до стрільби включає установку гранатомета на вогневій позиції, його заряджання і прийняття положення для стрільби, а при стрільбі з закритої вогневої позиції, окрім цього, булування паралельного вєєра та визначення найменших прицілів.

Розрахунки гранатометів готуються до стрільби по команді або самостійно.

Після прибуття в район вогневої позиції командир відділення указує місця для установки гранатометів (на інтервалі І 0-20 м), напрямок стрільби (по місцевим предметам, або орієнтирам), положення для стрільби (при підготовці для стрільби із всіх положень, окрім лежачи) і подає команду «До бою», наприклад: «Першому, місце тут, другому - 10 м ліворуч, напрямок стрільби - курган, відділення - до бою».

 

За цією командою:

навідник знімає чохол з гранатомета; приєднує тіло гранатомета до станку, переводить рукоятки гранатомета в бойове (горизонтальне) положення; приєднує приціл до гранатомету й встановлює кутомір 30-00, приціл 0-00; діючи механізмом точного горизонтування, виводить пузирьок поперечного уровня на середину; наводить гранатомет в указаному напрямку, та закріплює затискач горизонтальної наводки, повертаючи рукоятку до себе (уверх); діючи механізмом вертикальної наводки, виводить пузирьок продольного рівня на середину, та закріплює затискач вертикальної наводки, повертиючи рукоятку на себе; після приєднання помічником навідника стрічки з вистрілами до приймача відводить за рукоятку перезаряджання затвор назад до упора і різко відпускає рукоятку; якщо не передбачається термінове відкриття вогню, ставить гранатомет на запобіжник; розміщується за гранатометом, приймає вказане положення для стрільби із гранатомета (мал. 19) і доповідає, наприклад: «Такий-то гранатомет до стрільби готовий»; при необхідності дозволяється підготавлювати підлокотники;

 

помічник навідника відкріпляє затискачі станка; розвертає (відкидує ноги) при підготовці до стрільби із положення лежачи до упору (до упору виступів ніг у виступи на основанні станка), а при підготовці до стрільби із положення з коліна (сидячи) - до совміщення рисок на ногах і основанні станка; встановлює станок передньою ногою у вказаному напрямку стрільби; щільно притискає сошники ніг до грунту і допомагає навіднику приєднувати тіло гранатомета до станку; при необхідності сгинаючи або розгинаючи ноги станка, придає гранатомету необхідну висоту лінії вогню і закріплює затискачі ніг; відкриває прийомник, приєднує до гранатомету коробку з вистрілами і відкриває її кришку; виймає із коробки початок стрічки і встановлює першу (порожню) ланку над вихідним вікном ствольної коробки так, щоб хвостовик наступної ланки з пострілом лежав на клиннях з'ємника (мал. 20); зачиняє кришку коробки і приємник; разташовується з правої сторони від гранатомета і приймає положення, зручне для перезаряджання гранатомету, спостереження за розривами гранат, і для втрільби із автомата;

піднощик розміщується звичайно праворуч і позаду в 2-3 м від помічника навідника в готовності подати помічнику навідника коробку з вистрілами і прийняти від нього стрічку і порожню коробку, а також приймає положення, зручне для стрільби із автомата.

Командир відділення розташовується поблизу гранатометів на місці, яке забезпечує найкращі умови для спостереження за ціллю і результатами стрільби і гарну чутність розрахунками подаваїмих їм команд. При бічному вітрі він разташовується з навітреної сторони.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)