АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ

Читайте также:
  1. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  2. II Завдання додому
  3. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  4. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  5. II. Практичне завдання.
  6. II. Практичне завдання.
  7. II. Тестові завдання
  8. IV рівень (одне завдання 4 бали)
  9. IІ Завдання додому
  10. IІ Завдання додому
  11. IІ Завдання додому

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.

1.1. Молодіжна громадська організація “” (в подальшому - Організація) є добровільною громадською організацією, що створена на основі єдності інтересів для спільної реалізації мети і завдань, передбачених цим Статутом.

1.2. У своїй діяльності Організація керується Конституцією України, чинним законодавством України та своїм Статутом і Програмою.

1.3. Організація є неприбутковою та некомерційною організацією з місцевим статусом згідно із законодавством України.

1.4. На штатних працівників Організації поширюється законодавство України про працю, соціальне забезпечення та страхування.

1.5. З моменту державної реєстрації Організація набуває статусу юридичної особи, має самостійний баланс, банківські рахунки, виступає учасником цивільно-правових відносин, набуває майнові і немайнові права та обов’язки, має свою печатку, штампи, бланки із своїм найменуванням, символіку, зразки якої затверджуються Радою Організації.

1.6. Назва Організації:

Повна назва українською мовою: „Чорний лебідь”

Повна назва англійською мовою: “Black Swan”

1.7. Організація здійснює свою діяльність на території міста Лебедин, Лебединського району.

1.8. Юридична адреса:

II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.

2.1. Основною метою діяльності Організації є сприяння розвитку молоді як особистостей і відповідальних громадян України, якнайповнішому розкриттю їх фізичного, емоційного, розумового, соціального і духовного потенціалу, патріотичне виховання, сприяння розвитку молодіжного руху на території України та захист законних прав та інтересів своїх членів.

2.2. Основними завданнями Організації є:

2.2.1.Патріотичне виховання молоді

2.2.2. Участь у розробці та впровадженні місцевих програм оздоровлення та розвитку молоді.

2.2.3. Участь у міжнародному молодіжному русі.

2.2.4. Вивчення та узагальнення вітчизняного і закордонного досвіду розвитку молоді.

2.2.5. Сприяння поширенню світових наукових досягнень серед молоді України, сприяння практичному впровадженню перспективних розробок молоді, з цією метою налагодження міжнародної співпраці з відповідними науковими і навчальними закладами, організаціями, асоціаціями, установами, службами різних країн.

2.2.6. Сприяння забезпечення високого рівня освіти та професійного росту молоді.

2.2.7. Сприяння забезпеченню високого спортивного рівня підготовки та підвищення культурного рівня розвитку молоді.

2.2.8. Інформаційно-методична, організаційна та матеріальна підтримка молодіжних програм.

2.2.9.Представлення і захист своїх законних інтересів, інтересів членів Організації та громадян України у державних та громадських органах як України, так і за її межами.

2.2.10. Організація і проведення науково-практичних і навчальних семінарів за участю вітчизняних та іноземних спеціалістів у різних галузях культури, науки та мистецтва.

2.2.11. Організація та створення науково-дослідницької бази, створення науково-методичної літератури та кінофільмів для реалізації статутної мети.

2.2.12. Створення механізму обміном інформацією, досвідом та спілкування між молодіжними організаціями.

2.2.13. Ідейне, організаційне та матеріальне підтримування інших об'єднань громадян, допомога в їх створенні.

2.2.14. Сприяння створенню умов для відкритого спілкування та обміну досвідом між учнями, студентами та фахівцями з питань культури та спорту, науки, екології, соціального забезпечення, економіки, політики, інформаційних технологій та інших.

2.2.15. Сприяння розвитку міжнародного співробітництва з питань, що входять до завдань Організації.

2.2.16. Сприяння розвитку видавничої справи, допомога і співпраця із засобами масової інформації, виданнями, інформаційними агентствами та аналітичними центрами, кіно-виробниками, для реалізації статутної мети.

2.3. Для досягнення мети та виконання завдань Організації:

2.3.1. Одержує від органів державної влади і Ради та органів місцевого самоврядування інформацію, необхідну для реалізації своїх цілей та завдань.

2.3.2. Розповсюджує інформацію та пропагує свої ідеї та цілі.

2.3.3. Засновує засоби масової інформації для виконання статутних цілей та завдань Організації.

2.3.4. Створює в установленому порядку підприємства та установи, необхідні для виконання статутних цілей та завдань Організації.

2.3.5. Організовує різного роду масові заходи (збори, мітинги, демонстрації тощо), фестивалі з метою здійснення статутної діяльності.

2.3.6. Організовує різного роду заходи, зокрема "круглий стіл", лекції, семінари, форуми, конгреси, конференції, наради, тренінги, лекторії, виставки, презентації та інше з питань статутної діяльності.

2.3.7. Бере участь у розробці, фінансуванні, реалізації спільних програм з державними органами, іншими громадськими організаціями, благодійними фондами, підприємствами та організаціями різних форм власності відповідно до їх запрошень.

2.3.8. Здійснює іншу діяльність, не заборонену законодавством України та міжнародним законодавством для неприбуткових організацій.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)