АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИКОНАННЯ ТА ЗАХИСТУ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Організація перевірок органами Держтехногенбезпеки України
  3. IV. ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ЛЮДИНИ ВІД НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ МИРНОГО ТА ВОЄННОГО ЧАСІВ
  4. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  5. VІІ. Оформлення роботи
  6. Алгоритм виконання роботи
  7. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  8. Американська організація Freedom House стверджувала, що збільшення терміну президентських і парламентських повноважень зробило Росію «ще більш невільною країною»
  9. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  10. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  11. Бібліотека - інтелектуальний центр наукових досліджень. Структура і організація економічної бібліографії
  12. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).

 

Після підготовки курсової роботи та отримання позитивного відгуку керівника студент допускається до захисту. Студент попередньо готує доповідь, у якій необхідно дати характеристику об'єкту дослідження, звернути увагу на актуальність піднятих у роботі питань, доповісти про запропоновані зміни та заходи щодо вдосконалення методик, законодавства, інструктивного матеріалу тощо, обгрунтувати ефективність їх теоретичного та практичного застосування.

Після доповіді студент відповідає на запитання членів комісії.

Результати захисту оголошуються комісією. Захист оцінюється за чотирибальною системою.

Оцінку “відмінно” отримує студент, в якого оформлення роботи відповідає вимогам, робота має цільову спрямованість, проведено глибокий аналіз питань обраної теми, вміщує практичний результат, маються висновки про позитивні моменти та недоліки. Студент пропонує вдосконалення щодо питань розглянутих у роботі. Студент володіє проблематикою обраної теми, відповідає на всі питання членів комісії.

Оцінку “добре” отримує студент за курсову роботу в якій виконані всі вимоги, але є недоліки методичного характеру, недостатньо аргументовані висновки і пропозиції. Робота оформлена згідно вимог. Студент не чітко відповідає на деякі питання членів комісії.

Оцінку “задовільно” отримує студент, в роботі якого наукові дослідження проведені на недостатньому рівні, висновки і пропозиції аргументовані недостатньо, робота оформлена з деякими порушеннями. Студент не чітко відповідає на питання членів комісії. Роботи, що не відповідають вимогам, повертаються на доопрацювання.

Студент, який не виконав роботу у затверджений термін або одержав за результатами захисту незадовільну оцінку, допускається до повторного захисту.

 

Отже, послідовність виконання курсової роботи:

- вибір теми, визначення мети та об’єкта дослідження;

- пошук підприємства, на матеріалах якого буде виконуватись робота;

- формування завдань дослідження та складання плану КР;

- складання графіку виконання КР і оформлення завдання на КР;

- огляд та відбір літературних джерел;

- збір і обробка матеріалів практичного характеру для КР;

- написання тексту КР згідно плану та її оформлення;

- подання КР на перевірку;

- доопрацювання КР (у разі необхідності);

- підготовка до захисту і захист КР.

Тема роботи обирається згідно особистих вподобань і схильностей з урахуванням можливостей доступу до необхідної інформації. Вона має бути обов’язково погоджена із викладачем.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.008 сек.)