АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СТРУКТУРА, ОБСЯГИ ТА ЗМІСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  4. Алгоритм виконання роботи
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Анотований зміст
  7. Б) відображення життєзмістовних питань буття людини
  8. Бесіда за змістом прочитаного уривку.
  9. Блок змістових модулів 1.1.-1.5
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  12. Варіанти контрольної роботи №1.

Курсова робота повинна бути логічно побудованою і мати характер цілісного і завершеного самостійного дослідження. Структура і зміст роботи мають бути жорстоко регламентованими. Традиційно курсова робота має описово-дослідницький характер і складається з вступу, основної частини та висновків.

Структура курсової роботи повинна містити такі складові:

- титульний лист;

- зміст;

- перелік умовних позначень (у разі необхідності);

- анотація

- вступ;

- основну частину;

- висновки;

- список використаної літератури;

- додатки.

3.1. Титульний лист

Титульний лист курсової роботи містить найменування вищого закладу освіти, де виконана робота, назву циклової комісії, назву (тему) роботи; цифр та найменування спеціальності; ім’я та по батькові автора; прізвище, ім’я та по батькові керівника; місто і рік написання. (Додаток 1).

3.2. Зміст

Зміст дається на початку курсової роботи. Він містить найменування та номери початкових сторінок усіх розділів і пунктів (якщо вони мають заголовок), зокрема вступу, висновків до розділів, загальних висновків, додатків, списку використаної літератури.

Назви розділів не повинні повторювати назву роботи, а назви параграфів – збігатися з назвами розділів.

Вступ. У вступі подається скорочене обґрунтування теми випускної роботи (юридична чи правова значимість та актуальність), дається характеристика сучасного стану досліджуваної проблеми, визначається мета курсової роботи і завдання, вказується предмет та об’єкт дослідження. У вступі варто також звернути увагу на рівень розробленості теми у вітчизняній і зарубіжній літературі, виділити дискусійні питання та невирішені проблеми. Рекомендований обсяг вступ – 2-3 стор. Друкованого тексту.

Основна частина роботи поділяється на 3 розділи. Перший з них, як правило, присвячено теоретико-методологічним аспектам досліджуваної теми, та методичним підходам і діагностичним засобам, другий – аналізу стану об’єкта дослідження, третій – рекомендаціям і пропозиціям щодо вирішення досліджуваної проблеми. Усі ці розділи логічно пов’язані між собою. Теоретичні положення та методичні підходи є основою для аналізу первинних матеріалів або статистичної інформації, висновки і рекомендації базуються на результатах аналізу. Рекомендації можуть стосуватися також теоретико-методологічних основ, понятійного апарату та інструментарію дослідження. У залежності від особливостей досліджуваної проблеми розділи можуть поєднуватися між собою, наприклад, таким чином: методичний з аналітичним, аналітичний з конструктивним тощо. Рекомендований обсяг основної частини – 20-25 стор. Друкованого тексту.

Заключна частина (висновки). Заключна є коротким резюме з усього змісту курсової роботи. Тут вміщуються висновки і рекомендації, що показують, якою мірою вирішено завдання і досягнуто мети, сформульованої у вступі.

Окремі частини тексту, що мають самостійне значення (малюнки, схеми, таблиці), можуть бути вміщені в додатку. Рекомендований обсяг додатку – не більше 10 стор. Друкованого тексту.

Додатки можуть складатися з графіків, ілюстрацій, схеми з метою наочного “розкриття” явища, процесу, що становить проблему дослідження.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)