АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Критерії модульної оцінки знань студентів

Читайте также:
  1. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  2. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  3. V. Актуалізація опорних знань учнів.
  4. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  5. VІ. Закріплення знань, умінь та навичок.
  6. Адаптація студентів нового набору
  7. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  8. Білет № 16. Обгрунтуйте розповідь учителя, як метод формування природничих знань
  9. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  10. Визнання , теорії та критерії держав
  11. ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ І ВМІНЬ СТУДЕНТІВ
  12. Вимоги до знань умінь та навичок
Письмова контрольна робота (модульний контроль) Критерії оцінки
І
За системою КНТЕУ За шкалою ECTS За національ-ною системою Визначення
90-100 А (відмінно) Повно та ґрунтовно засвоїв всі теми навчальної програми вміє вільно та самостійно викласти зміст всіх питань навчальної дисципліни, розуміє її значення для своєї професійної підготовки, повністю виконав всі завдання поточного модульного контролю. Приймав участь в олімпіадах, конкурсах, конференціях.
82-89 В (дуже добре) Недостатньо повно та ґрунтовно засвоїв окремі питання навчальної програми. Вміє самостійно викласти зміст основних питань навчальної дисципліни, виконав всі завдання модульного поточного контролю.
75-81 С (добре) Недостатньо повно та ґрунтовно засвоїв деякі теми навчальної програми не вміє достатньо самостійно викласти зміст деяких питань навчальної дисципліни окремі завдання модульного поточного контролю виконав не повністю.
69-74 D (задовільно) Засвоїв лише окремі теми навчальної програми. Не вміє вільно самостійно викласти зміст основних питань навчальної дисципліни, окремі завдання модульного контролю не виконав.
60-68 E (достатньо) Засвоїв лише окремі питання навчальної програми. Не вміє достатньо самостійно викласти зміст навчальної дисципліни, виконав окремі завдання модульного контролю,
35-59 Fx (незадовільно) Не засвоїв більшості тем навчальної програми не вміє викласти зміст більшості основних питань навчальної дисципліни, не виконав більшості завдань модульного контролю.
1-34 F (незадовільно) Не засвоїв навчальної програми, не вміє викласти зміст навчальної дисципліни, не виконав модульного контролю.

 

Відповідно до затверджених Вченою радою університету „Положення про систему комплексної діагностики знань студентів”, „Положення про наскрізний контроль знань студентів” у разі незадоволення підсумковим балом студент має право на підставі заяви складати письмовий іспит для підвищення своєї оцінки.

Якщо протягом одного з триместрів студент отримав менш, ніж 60 балів, він повинен самостійно вивчити передбачені програмою теми, навчально-методичну літературу та скласти письмовий іспит чи залік в залежності від триместру.

 

Критерії оцінки знань З ДИСЦИПЛІНИ "Історія української культури" НА ІСПИТІ

1. Виконання першого завдання потребує повної відповіді (оцінюється від 0 до 50 балів).

 

45-50 балів отримує студент, який правильно, повно та аргументовано розкрив основне теоретичне питання, продемонстрував вміння самостійно аналізувати матеріал, володіє політологічною термінологією і викладає матеріал чітко і логічно.

41-44 бали отримує студент, який достатньо повно розкрив суть питання, володіє політологічною термінологією, але назвав не всі риси, ознаки, або види явища, процесу, інституту, теорії, категорії, проблеми, не до кінця розкрив зміст понять, припустив деякі неточності, які не вплинули на їх правильне розуміння.

37-40 балів отримує студент, який в цілому розкрив суть питання, дає відповідь аргументовано і в цілому правильно, володіє політичною термінологією, але назвав не всі теорії, функції, риси політичного явища, інституту, процесу, допустив декілька помилок, які не вплинули на їх правильне розуміння.

34-36 балів отримує студент, який не до кінця розкрив основний зміст питання, деякі суттєві риси, явища, поняття, проблеми розкрив частково, припустив певні помилки та неточності, які свідчать про його не повне розуміння сутності питань. Студент достатньо не володіє політологічною термінологією.

30-33 балів отримує студент, який частково розкрив зміст питання, не повністю визначив істотні аспекти питання: риси, функції, види, форми і т.д., допустив деякі помилки принципового характеру.

0-29 балів отримує студент, який не достатньо розкрив зміст питання, не вміє його аналізувати, не може його послідовно та логічно викласти. Допустив суттєві помилки.

 

2. Питання має проблемний характер і стосується аналізу першоджерел та та розкриття змісту понять. фактів, подій (оцінюється від 0 до 20 балів).

27-30 балів отримує студент, який повністю розкрив зміст питання, правильно розуміє його сутність, демонструє вміння та навички аналізу й самостійного мислення, знає основну джерельну базу з даної проблематики – наукові праці, політико-правові документи держави.

23-26 балів отримує студент, який розкрив основний зміст питання, правильно розуміє його сутність, демонструє навички аналізу, знає, але не повністю джерельну базу з даної проблематики – наукові праці, політико-правові документи держави.

18-22 балів отримує студент, який демонструє знання основ питання, в цілому і правильно розуміє його сутність, але йому бракує аргументованості та вміння самостійно мислити, знає частково джерельну базу з даної проблематики – наукові праці, політико-правові документи держави.

0-17 балів отримує студент, що виявив незнання сутності питання, та зміст першоджерел.

 

3. Третє завдання складається з 2 тестів і оцінюється від 0 до 30 балів (кожна вірна відповідь – 10 балів).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)