АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Правила поводження учасників дискусії

Читайте также:
  1. Dress-code: правила официальных мероприятий
  2. II. Основные принципы и правила поведения студентов ВСФ РАП.
  3. Авиационные Правила АП-25 «Норм летной годности самолетов»
  4. Боевые правила
  5. Будь-які слідчі (розшукові) дії, проведені з порушенням цього правила, є недійсними, а встановлені внаслідок них докази – недопустимими.
  6. Важные правила введения прикорма
  7. Виды технологических документов, разрабатываемых в курсовом проекте, правила их оформления.
  8. Г ояитії захисту пряв учасників виконавчого провадження
  9. Гарантії захисту прав учасників виконавчого провадження
  10. Гарантії захисту прав учасників виконавчого провадження
  11. Гарантії захисту пряв учасників виконавчого прюваджспня
  12. Глава 10. Гарантії захисту прав учасників

1. Права і обов'язки учасників дискусії

1.1 Учасник дискусії повинен:

1.1.1 Дотримуватися правил поведінки на форумі, що вказані нижче.

1.1.2 Чітко формулювати тему майбутньої дискусії (теми, назва яких не відповідає суті будуть видалятися відразу і без попереджень! з назви теми повинна складитися загальна уява про зміст повідомлення!) чи зміст своєї відповіді в рамках тієї чи іншої дискусії. Слідкувати за точністю і коректністю своїх висловлювань і достовірністю інформації, що надається.

1.1.3 Перед створенням теми скористатися пошуком! щоб виявити чи обговорювались подібні теми раніше, можливо їх краще продовжити.

1.1.4 Інформативно відповідати на репліки опонента.

1.2 Учаснику дискусії заборонено:

1.2.1 Писати повідомлення під чужим іменем чи ніком.

1.2.1.1 Писати провокаційні повідомлення.

1.2.2 Розповсюджувати брехливу інформацію чи інформацію про учасників форуму без їхньої згоди.

1.2.3 Розміщувати інформацію особистого характеру, яка не цікава іншим відвідувачам, пропаганду політичних чи релігійних організацій, течій, ідеологій, рекламу чи антирекламу, інформацію комерційного характеру. Якщо Вам потрібна реклама, просимо звертатися за розцінками до адміністрації форуму

1.2.4 Вживати ненормативну лексику, образи і провокаційні висловлювання, які зачіпають гідність людини, незалежно від її статі, національної приналежності, мовності, громадянства, походження, соціального та майнового статусу, політичних поглядів та релігійних переконань.

1.2.5 Розміщувати у форумі статті, великі матеріали, що передруковані з інших сайтів, новини, прес-релізи, нормативні акти у повному обсязі.

1.2.5.1 Вказувати не прямі лінки на статті та інші матеріали, лінки на неліцензійне програмне забезпечення, кряки, ключі та порнографічні ресурси

1.2.6 Писати теми, що не відповідають рубриці форуму, а також повідомлення, що не відповідають темі. Якщо дискусія відходить від теми, рекомендується створити нову тему для її продовження!

1.2.7 Публічно вимагати пояснень у непризначених для цього форумах, звинувачувати у темі спілкування модераторів чи адміністратора форумів у необ'єктивному модеруванні та знищенні форумного повідомлення чи теми, яка підпадає під один із пунктів цих правил як тема-порушник.

1.2.8 Використовувати у повідомленнях(підписі) шрифти великих розмірів та яскраві кольори без необхідності, надмірну к-сть смайлів. Текст має бути приємним для ока та зливатися з іншими повідомленнями, що забеспечить зручне читання цілої теми.

1.2.9 У підписі розміщувати будь-які лінки рекламного характеру, та малюнки. Підпис тільки для короткого тексту, цитати. Якщо Вам потрібна реклама, просимо звертатися за розцінками до адміністрації форуму.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)