АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Завдання 29

Читайте также:
  1. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  2. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  3. ВИКОНАННЯ ЗАВДАНня
  4. Вирішення завдання
  5. Вихідні дані завдання й проміжні розрахунки
  6. Виховні завдання
  7. Гносеологія, предмет, структура, завдання. Онтологія.
  8. До теми: ПОНЯТТЯ, ПРЕДМЕТ, ЗАВДАННЯ І СИСТЕМА КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА. ПРИНЦИПИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА
  9. Домашнього завдання
  10. Завдання
  11. Завдання
  12. ЗАВДАННЯ

Фірма займається організацією одноденних туристських подорожей по місту. Вартість оренди автомобілю складає 2000 грн., оплата бензину – 300 грн., заробітна плата екскурсійного гіда і шофера – 800 грн. Якщо встановлена вартість білета на екскурсійну подорож в розмірі 150 грн., то якою має бути мінімальна чисельність групи туристів, що забезпечити фірмі 1000 грн. валового прибутку в однієї подорожі?

Завдання 30

Використовуючи ці дані, розрахуйте граничну та середню продуктивність. Накресліть криві загального обсягу виробництва, граничної та середньої продуктивності.

Кількість зайнятих, чол.                
Загальний обсяг виробництва, шт.                

Завдання 31

Нижче наведені окремі значення витрат. Заповніть пусті клітинки таблиці.

Q TFC TVC TC AFC AVC AC MC
               
               
               
               
            37,5  

Завдання 32

У

У таблиці показана залежність сумарних витрат фірми від випуску продукції. Розрахуйте величини FC, VC, ATC, AFC, AVC, MC для кожного обсягу випуску.

 

Випуск продукції          
Сумарні витрати          

Завдання 33

Розрахуйте за таблицею витрати: постійні (TGC), змінні (TVC), граничні (MC), середні загальні (ATC), середні постійні (AGC), середні змінні (AVC)

 

Q TC   TFC TVC MC ATC AFC AVC
               
               
               
               
               
               
               

 

 

Завдання 34

Власник невеликого продовольчого магазину сам організує його роботу. Заробітна платня продавців та допоміжного персоналу за рік складає 24 тис. грн. Для розвитку справи були вкладені власні кошти власника в розмірі 50 тис. грн. Позичковий відсоток в місцевому банку складає 20% річних. Різні поточні витрати та амортизація складає на рік 180 тис. грн. Орендна плата за землю та приміщення складає 120 тис. грн. на рік. Для власника магазину альтернативній роботі на власному підприємстві є можливість працювати менеджером по продажу у великій торговій фірмі з платнею 2,5 тис. грн. в місяць. В роботі та організації закупок йому допомагає жінка, залишивши для цього роботу вчительки з місячним доходом в 600 грн. За висновками роботи за рік бухгалтерський прибуток після відрахувань податків склав 30 тис. грн. Визначте, чи доцільно власнику торгової фірми залишатися в справі?

 

Завдання 35

Користуючись методом порівняння граничних витрат і граничного доходу, визначте обсяг виробництва, при якому фірма-конкурент буде одержувати максимальний прибуток, коли вона продає товар за ціною 8 гр.од. Виконайте завдання таблично та графічно.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)