АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Обсяг тренувального навантаження в підготовчому періоді

Читайте также:
  1. Важкість праці: динамічні, статистичні, навантаження. Напруженість праці. Увага, напруженість аналізаторних функцій, емоційна і інтелектуальна напруженість, монотонність праці.
  2. Важкість праці: Динамічні, статичні навантаження. Напруженість праці. Увага, напруженість аналізаторних функцій, емоційна та інтелектуальна напруженість, монотонність праці.
  3. Вертикальні навантаження
  4. Вибір обсягів виробництва у короткотерміновому періоді
  5. Видатки місцевих бюджетів, що не враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів
  6. Види тлумачень за обсягом
  7. Визначення ціни та обсягів виробництва при монополістичній конкуренції
  8. Витрати у довготерміновому періоді.
  9. Г) тиску повітря в шині, навантаження, розмірів та конструкції шини.
  10. Дозування навантаження
  11. З.ВИЗНАЧЕННЯ ЦІНИ Й ОБСЯГУ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ
  12. Зміни показників швидкісно-силової підготовленості волейболістів контрольної та експериментальної груп у підготовчому періоді
Вправи 1 тиждень 2 тиждень 3 тиждень 4 тиждень за місяць
Присідання Жимові Тяги Разом за тиждень: Інші Нахили Разом за тиждень Кількість тренувань 31-1800 61-4700 21-1310 61-4750 54-3135 61-4670 20-1180 27-2090 126-7425 210-6210  

Особливості підготовки спортсменів рівня майстра спорту і вище

 

Загальновідомо, що сучасні досягнення неможливі без застосування великих навантажень. Але вони дають ефект тільки в тому випадку, якщо чергуються з малими і середніми, створюючи тим самим умови для понад відновлення організму після великих навантажень.

Спортсменам вищих спортивних розрядів рекомендується також застосований-ня стресових (субмаксимальних) тренувань. Стресові тренування плануються один раз на тиждень і тільки в підготовчому періоді. При правильному чергуванні великих, середніх і малих навантажень, незважаючи на удаваний великим обсяг, вдається уникнути стану перетренованості. Крім цього раціональні тренування дозволяють постійно підвищувати спортивні результати у всіх трьох рухах зі змагання в змагання.

Коригуючи тренувальні навантаження, ми спираємося на суб'єктивні відчуття і об'єктивні показники. При появі перших симптомів стомлення, недовідновлення; зниженні працездатності, зменшенні швидкості і сипи м'язових скорочень, погіршенні координації рухів, відсутність бажання тренуватися, млявості, сонливості і т.д., навантаження відповідно знижуються або зовсім припиняються тренувальні заняття.

Проходки плануються за 7 - 10 днів до змагань. На цих заняттях атлети прагнуть підняти 100% вагу на той момент, коли робиться ця проходка. З часом ми дійшли висновку, що до 100% ваг підходити до змагань немає сенсу. Доцільніше за два тижні до змагань підняти початкові плановані ваги. Так чинять усі провідні спортсмени країни, що мають звання майстер спорту або майстер спорту міжнародного класу.

Змагальний період триває 5-6 тижнів. Особливість даного періоду в тому, що тренування носять малооб'ємний, але високоінтен вибухобезпечний характер.

Планування тренувальних навантажень в змагальному періоді.

 

Тренування 1 тиждень 2 тиждень 3 тиждень 4 тиждень 5 тиждень 6 тиждень
Вівторок Четвер Субота Б. С. Б. С. Б. С. Б. С. М. С. Б. С. С. С. М. М. Розминка Змагання

Останні 2 тижні перед змаганнями знижується навантаження, як по тонна-жу, так і за інтенсивністю. Головне завдання на цьому етапі відновитися після напружених тренувань..

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)