АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Приклад 02

Читайте также:
  1. III. Прикладные исследования
  2. В приложениях курсовой работы необходимо поместить экранные формы прикладных программ, упомянутых в тексте курсовой работы.
  3. Виды прикладных социологических исследований
  4. Графический дизайн развился из прикладной графики.
  5. ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОЕ ИСКУССТВО.
  6. Див. Приклад вирішення задачі на сторінці 27 даних Методичних рекомендацій.
  7. Значення і політичну вагу знати в ці десятиліття невідомі, але, ймовірно, її силу слід оцінювати дуже високо. Це доводить приклад багатою римлянки, на якій одружився Теудіс.
  8. Классификация пакетов прикладных программ (ППП)
  9. Классификация прикладных программных средств
  10. Методы прикладной лингвистики.
  11. Методы прикладной социологии
  12. Наведемо приклади несприятливих навчальних ситуацій, у яких виникають труднощі в учнів з інертною нервовою системою.

Веб-сайту важливо якнайдовше утримувати користувачів

Тому важливо не те наскільки швидко відбуватиметься підключення користувачів, а скільки користувачів ОДНОЧАСНО може зайти на сайт. Відповідно ціль проектування ПЗ такого сайту - обробка максимальної кількості підключень.

Підходи до отримання паралельності

Паралельне та розподілене програмування - два базові підходи до досягнення паралельного виконання складових ПЗ.

Паралельне програмування

Методи паралельного програмування дозволяють розподілити роботу програми між двома (чи більше) процесами в рамках одного фізичного чи віртуального комп’ютера.

Розподілене програмування

Методи розподіленого програмування дозволяють розподілити роботу програми між двома чи більше процесами.

Типічна архітектура побудови паралельної та розподіленої програм:

Паралельний додаток складається з однієї програми, розкладеної на чотири задачі. Кожна задача виконується на окремому процесорі, а відповідно, всі вони виконуються одночасно.

Паралельні програми можуть виконуватись швидше за відповідні послідовні. Використовується в науковому програмуванні, математичному програмуванні, програмуванні засобів штучного інтелекту тощо.

Приклад

Контроль та обробка подій

Подія

Подія - це повідомлення, яке виникає в різних точках виконуваного коду при виконанні певних умов. Події призначені для того, щоб мати можливість передбачити реакцію програмного забезпечення.

Для вирішення поставленого завдання створюються обробники подій: лише програма потрапляє в заданий стан, відбувається подія, посилається повідомлення, а обробник перехоплює це повідомлення. У загальному випадку в обробник не передається нічого, або передається посилання на об'єкт, що ініціював (породжувач) оброблювану подію. У особливих випадках в обробник передаються значення деяких змінних або посилання на якісь інші об'єкти, щоб обробка даної події могла врахувати контекст виникнення події.

Найпростіша подія - це подія, що повідомляє про початок або про завершення деякої процедури. Подія, по суті, повідомляє про зміну стану деякого об'єкту. Найбільш наглядні події представлені в призначеному для користувача інтерфейсі, коли кожна дія користувача породжує ланцюжок подій, які, потім обробляються в додатку.

Події - це повідомлення, що отримуються або передаються об'єктом іншим об'єктам або додаткам. Події дозволяють об'єктам виконувати дії при кожному входженні. Прикладом події для класу «Автомобіль» може служити «Перевірка_двигуна». Події можуть поступати з інших об'єктів, додатків або від користувача (наприклад, клацання мишею або натиснення клавіші).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)