АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Структура і зміст контрольної роботи

Читайте также:
  1. APQC структура классификации процессов SM
  2. B Хід роботи.
  3. III. Диалектика: ее суть структура и альтернативы.
  4. III. Социальная структура и стратификация
  5. VІІ. Оформлення роботи
  6. Административная структура ММЦ «Валко. Новая звезда»
  7. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.
  8. Акцентная структура слова в русском языке. Система акцентных противопоставлений. Функции словесного ударения.
  9. Акцентная структура слова в русском языке. Функции словесного ударения.
  10. Алгоритм виконання роботи
  11. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  12. Анотований зміст

Контрольна робота виконується самостійно і подається на перевірку та рецензування викладачеві кафедри (бажано в друко­ваному вигляді). Текст друкується через 1,5 інтервали на аркуші па­перу формату А-4. Розміщення тексту на форматі має бути таке: від верхнього краю - 30 мм, від нижнього краю - 20 мм, зліва -30 мм, від правого краю - 10 мм. У ній неприпустимо запозичення тексту, статистичних та інших даних та положень з літературних джерел без належного оформлення посилання на них.

У разі використання запозиченого тексту з науково-практичних літературних джерел обов'язково, після закінчення цитати, робиться примітка у вигляді порядкового номера цифрою, у квадратних дужках. У кінці сторінки робиться посилання на дже­рело з вказаною сторінкою, з якої взято цитату. Контрольна робота повинна мати чітку і логічну структуру: вступ - 1-1,5 сто­рінки, основна частина, та висновки - 1,5-2 сторінки.

Загальний обсяг контрольної роботи - 15-25сторінок тексту, набраних на комп'ютері кеглем 14 та шрифтом Times New Roman, формату А-4 без урахування списку літератури та титульної сто­рінки. Щільність тексту роботи має бути однако­вою.

Заголовки структурних частин роботи - «ПЛАН», «ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» - друкують великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів дру­кують маленькими літерами (крім першої) з абзацного відступу. Крап­ку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Заголовки пунктів друку­ють маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в розрядці до тексту. Кожну структурну частину контрольної роботи треба починати з нової сторінки.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, таблиць подають арабськими цифрами без знака «№».

Першою сторінкою контрольної роботи є титуль­ний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок дослід­ження.

Оформлення титульної сторінки:

- зверху аркуша зазначають назву вищого навчального закладу.

Нижче - назва факультету. Під цією назвою - назва кафедри. Посередині аркуша, нижче від верхнього тексту на 50-60 мм зазначають назву теми конт­рольної роботи. Нижче від назви теми з правого боку аркуша зазначають прізвище та ініціали виконавця, номер групи, вчене звання (посада), прізвище та ініціали викладача. Внизу - по­середині аркуша – Хмельницький 201__ року.

На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють в низу по центрі сторінки без крапки в кінці. Приклад титульної сторінки

 

 

Національна академія Державної прикордонної служби України

імені Богдана Хмельницького

факультет правоохоронної діяльності та правознавства

кафедра кримінального права

 

 

КОНТРОЛЬНА РОБОТА З КРИМІНОЛОГІЇ

Варіант №______

 

Студент: 4го курсу, ___-групи

(П.І.Б.)

Викладач: прац. ДПСУ,

(П.І.Б.)

 

 

Хмельницький - 2013

Після титульної сторінки зазначають план роботи, розміщують першу сторінку і потім далі згідно зі змістом.

Усі ілюстровані матеріали разом з таблицями, схемами мають на­скрізну нумерацію.

Додатки в контрольній роботі розміщуються після списку літератури. Кожен додаток розпочинається з нової сторінки, у правому верхньому куті якої пишеться слово «ДОДАТОК» і його номер, починаючи з першого. Додатки повинні мати заголовки з по­силаннями у тексті роботи.

План, перелік умовних позначень, вступ, висновки, список вико­ристаних джерел не нумерують. Номер розділу ставлять після слова «РОЗДІЛ», арабськими цифрами. Після розділу крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу. Розділи і підрозді­ли контрольної роботи повинні мати змістовні заголовки і нумерацію.

Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозді­лу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. У кінці номера підрозділу має стояти крапка, наприклад «2.3» (третій підрозділ другого розділу). Потім у тому са­мому рядку зазначають заголовок підрозділу. Перенесення слів у за­головках забороняється. Крапку в кінці заголовку не ставлять.

На останньому аркуші, в кінці всієї роботи ставиться підпис сту­дента і дата виконання. Форма плану роботи:

Вступ

1. Назва питання.

2. Назва питання.

3. Назва питання.

Висновки

Список використаної літератури.

Додатки

Кількість питань плану може бути від двох до чотирьох.

Після розгляду питань у розділі «Висновки» робиться узагаль­нення.

Список використаної літератури оформлюється в кінці роботи за такою схемою:

1. Конституція України

2. Законодавство України (спочатку закони, потім постанови Вер­ховної Ради України в хронологічному порядку їх прийняття);

3. Укази Президента України, розпорядження;

4. Постанови Кабінету Міністрів України;

5. Підручники;

6. Статті;

7. Інші публікації.

На останній сторінці роботи викладач пише письмову рецензію на роботу, вказує зауваження і рекомендації, відмічає «зараховано» або «не зараховано».

Якщо контрольна робота не зарахована, слід виконати її повторно з урахуванням зауважень, які були вказані викладачем. Потім викона­вець знову подає роботу на рецензування викладачу, який рецензував її перший варіант. Критерії оцінювання робіт:

- охайність та правильність оформлення роботи;

- розкриття питання теми в належному обсязі;

- орієнтування виконавцем по темі.

Студент, який не виконав контрольну роботу згідно з навчальним планом та встановленими вимогами, не допускається до диференційованого заліку.

Вимоги до основних частин контрольної роботи:

Вступ

Обґрунтовується актуальність обраної теми, ступінь її вивчення, визначаються питання, які вимагають вирішення. Вказується об'єкт, предмет і методологічна основа дослідження, характеризуються дже­рела одержання інформації.

Основна частина контрольної роботи

Передбачає глибоке і всебічне розкриття сутності даної проблеми. Пи­тання в повному обсязі висвітлюються згідно з планом відповідної теми.

Висновки

Підводяться підсумки роботи і робляться теоретичні узагальнення. У кінці роботи необхідно вказати список використаних у ній джерел.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)