АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІІ. Основні етапи виконання роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I.4. ОСНОВНІ МОДЕЛІ ЗВЕРТАННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
  3. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  4. VІІ. Оформлення роботи
  5. Адаптація. Характеристика адаптацій. Основні концепції адаптаційних пристосувань
  6. Алгоритм виконання роботи
  7. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  8. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  9. БУДОВА М'ЯЗІВ. ОСНОВНІ ВИДИ СКЕЛЕТНИХ М'ЯЗІВ
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  12. В) Екзистенціалізм та його основні напрями.

Методичні рекомендації до написання курсових робіт

 

 

. Загальні положення

Курсова робота– це індивідуальна самостійна робота науково-пошукового характеру з дисципліни «Мистецтво балетмейстера», що виконується студентом ІV курсу на завершальному етапі фахової підготовки, і є однією з форм виявлення рівня теоретичної та практичної підготовки випускника, набутих знань та навичок, уміння практичного їх застосувати для вирішення конкретних фахових завдань.

Згідно з Положенням про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах України курсова робота виконується з метою закріплення, поглиблення тат узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання. Тематика курсової роботи має відповідати завданням навчальної дисципліни.

Курсова робота, обсягом до 30 сторінок, виконується за тематикою, затвердженою кафедрою, відповідно до специфіки завдань професійної діяльності і обов’язково на базі і за матеріалами конкретної творчо-виробничої майстерні та із застосуванням комп’ютерних технологій як інструменту дослідження.

Студенти мають право вільного вибору теми із запропонованого кафедрою переліку, хоч можуть запропонувати і свою, відповідним чином обґрунтувавши і затвердивши її на кафедрі. У кожному випадку студент подає на кафедру заяву про затвердження теми.

Тематика курсових робіт розробляється і затверджується кафедрою сучасної хореографії. Кафедра визначає керівників курсових робіт, критерії їх оцінювання та список рецензентів. Тематика курсових робіт, список керівників та рецензентів подається декану факультету режисури та хореографії та затверджується наказом директора Інституту. Термін захисту визначається деканатом та навчальною частиною у відповідності з навчальним планом та графіком навчального процесу.

Мета і завдання курсової роботи – практичне застосування набутих знань, умінь і навичок для самостійного виконання конкретного фахового завдання відповідно до завдань “Освітньо-професійної програми” та “Освітньо-кваліфікаційної характеристики”.

ІІ. Основні етапи виконання роботи

- обґрунтування актуальності теми, обраної для дослідження, визначення об’єкт та предмет дослідження;

- опрацювання літературних джерел та електронних баз даних;

- загальна характеристика наукового і творчого контексту досліджуваної проблеми;

- аналіз досліджуваних явищ, динаміки їх розвитку;

- використання ілюстративних матеріалів (відео, аудіо- та фотоматеріалів, малюнків, т. ін.);

- оформлення роботи відповідно до вимог ВНЗ.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)