АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Призначення варіанту контрольної роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. VІІ. Оформлення роботи
  3. Алгоритм виконання роботи
  4. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  5. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»
  6. Аналіз ритмічності роботи підприємства.
  7. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  8. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. В яких відповідях правильно зазначено осіб, яким громадські роботи не призначаються?
  12. Варіанти контрольної роботи №1.

3.1. Контрольна робота виконується згідно варіанту, який визначається викладачем-методистом курсу та студентом у відповідності з наведеною таблицею. Номер варіанту визначається в залежності від реєстраційного номера студента або слухача.

 

номер реєстраційного номеру студента або слухача у книзі викладача-методиста номер варіанту
1, 10, 15, 20, 25, 30, 35  
2, 6, 11, 16, 21, 26, 31  
3, 7, 12, 17, 22, 27, 32  
4, 8, 13, 18, 23, 28, 33  
5, 9, 14, 19, 24, 29, 34  

 

3.2. Після визначення варіанту контрольної роботи студент повинен уважно ознайомитися з методичними рекомендаціями по її виконанню і списком рекомендованої літератури, і лише після цього приступити до її виконання.

Підготовка та оформлення контрольної роботи

4.1. При написанні контрольної роботи необхідно використовувати такі джерела:

· Кримінальний кодекс України і інші нормативні акти;

· Науково-практичний коментар до Кримінального кодексу України;

· Підручники з кримінального права;

· Курси лекцій з предмету;

4.2. Перед початком безпосереднього написання контрольної роботи, студент повинен уважно вивчити всі рекомендовані до теми джерела.

4.3. При використанні літературних та інших нормативних матеріалів необхідно давати відповідні посилання на ці джерела в суровій відповідності до встановлених правил (стандартів). Запозичення тексту з чужих літературних та наукових творів без відповідного посилання на них забороняється.

4.4. Текст контрольної роботи викладається грамотно, акуратно, великим, розбірливим почерком, з полями на лівому боці для викладу зауважень викладача. Контрольна робота повинна бути написана власноручно або віддрукована. Листи роботи повинні бути зшиті і пронумеровані.

4.5. Будь-які скорочення слів в тексті, виносках на джерела, крім загальноприйнятих (наприклад, КК, КПК, ст.) неприпустимі.

4.6. В контрольній роботі повинен бути титульний лист, на якому зазначається:

· Найменування Університету;

· Найменування кафедри;

· Найменування навчальної дисципліни;

· Номер варіанту;

· Прізвище, ім’я та по батькові виконавця робота, курс, факультет та номер учбової групи;

· Місце (місто) та рік виконання роботи.

4.7. Контрольна робота повинна бути підписана на останній сторінці після списку використаного нормативного матеріалу та літератури. Тут же треба зазначити дату (число, місяць та рік фактичної здачі роботи для реєстрації).

4.8. Список нормативного матеріалу та літератури (джерела) зазначається лише в певній послідовності:

· Нормативний матеріал;

· Спеціальна (додаткова) література;

· Інші джерела.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)