АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Практичне заняття № 4. Мета заняття:закріпити і поглибити теоретичні знання курсантів, отримані в процесі самопідготовки з вивчення та застосування норм кримінального процесуального

Читайте также:
  1. Відкрите заняття проводилося у зв’язку з участю у конкурсі на посаду доцента кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу.
  2. Друге заняття
  3. Друге семінарське заняття – 2 години
  4. Друге семінарське заняття – 2 години
  5. Друге семінарське заняття – 2 години
  6. Друге семінаське заняття – 2 години
  7. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  8. Заняття
  9. Заняття
  10. ЗАНЯТТЯ 1
  11. Заняття 1
  12. Заняття 1-2

Час – 2 години

Мета заняття: закріпити і поглибити теоретичні знання курсантів, отримані в процесі самопідготовки з вивчення та застосування норм кримінального процесуального закону, які регламентують особливі порядки кримінального провадження.

Питання до розгляду

1. Державна таємниця: поняття та охорона під час кримінального провадження.

2. Особливості проведення експертизи у кримінальному провадженні, яке містить державну таємницю.

3. Місце проведення досудового розслідування кримінальних правопорушень, вчинених на території дипломатичних представництв, консульських установ, суден України.

4. Особливості процесуальних дій під час кримінального провадження на території дипломатичних представництв, консульських установ, суден України.

 

ТЕМА 15. РЕАБІЛІТАЦІЯ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

Семінарське заняття № 1

Час – 2 години

Мета заняття: закріпити і поглибити теоретичні знання курсантів, отримані в процесі самопідготовки по засвоєнню норм кримінального процесуального закону, які регламентують підстави та процесуальний порядок реабілітації у кримінальному процесі.

Питання до розгляду

1. Поняття, мета та значення реабілітації у кримінальному процесі. Нормативно-правові акти, що регламентують питання реабілітації.

2. Підстави реабілітації у кримінальному процесі.

3. Підстави, умови та способи відшкодування шкоди, заподіяної громадянину незаконними діями органів досудового розслідування, прокуратури і суду.

4. Види шкоди, що підлягають відшкодуванню. Способи компенсації моральної шкоди.

5. Порядок розгляду і вирішення питання про відшкодування шкоди, заподіяної громадянину незаконними діями органів досудового розслідування, прокуратури і суду.

 

Практичне заняття № 1

Час – 2 години

Мета заняття: закріпити і поглибити теоретичні знання курсантів, отримані в процесі самопідготовки по засвоєнню норм кримінального процесуального закону, які регламентують підстави та процесуальний порядок реабілітації у кримінальному процесі.

Питання до розгляду

1. Поняття, мета та значення реабілітації у кримінальному процесі.

2. Підстави реабілітації у кримінальному процесі.

3. Порядок розгляду і вирішення питання про відшкодування шкоди, заподіяної громадянину незаконними діями органів дізнання, досудового слідства, прокуратури та суду.

ТЕМА 16. МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ЗА

КРИМІНАЛЬНИМИ СПРАВАМИ

Практичне заняття № 1


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)