АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оцінювання ефективності реальних і фінансових інвестицій. Поняття ефекту

Читайте также:
  1. V. Критерії підсумкового оцінювання ЗНАНЬ
  2. Адміністративна відповід-ть: поняття та підстави.
  3. Адміністративне стягнення: поняття та види.
  4. Адміністративні стягнення: поняття і види
  5. Апам'ятовуючі пристрої комп'ютера. Поняття внутрішньої та зовнішньої пам'яті
  6. АРХІВНЕ ОПИСУВАННЯ: ПОНЯТТЯ, ВИДИ, ПРИНЦИПИ І МЕТОДИ
  7. БИЛЕТ 5-6Поняття про організаційні форми навчання. Класифікація форм навчання природознавству.Класифік норм навч.природозн.
  8. Бланкові, опитувальні, рисункові і проективні психодіагностичні методики. Сутність і частота народження. Поняття про об'єктивно-маніпуляційних методиках
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. Визначення поняття “медсестринська справа”.
  12. Виробничий процес: поняття та структура

Відповідаючи на питання, необхідно пояснити необхідність оцінювання ефективності інвестицій, дати визначення ефекту від інвестиційної діяльності, навести види ефектів. Пояснити різницю між оцінюванням реальних та фінансових інвестицій. Навести методику розрахунку економічного ефекту від здійснення різних видів інвестицій, основні показники економічної ефективності. Зупинитися на необхідності дисконтування результатів інвестиційної діяльності. Навести приклади розрахунку економічного ефекту від реальних інвестиційних проектів та оцінку деяких фінансових інструментів інвестування.

Порядок отримання фінансових ресурсів від продажу акцій. Розрахунок суми фінансових ресурсів від продажу акцій.

У відповіді на питання треба пояснити значенні акціонування як одного з основних способів залучення фінансових ресурсів в інвестиційну діяльність, докладно описати процес продажу акцій та залученні додаткового капіталу від цього продажу, також навести класифікацій акцій за рівнем доходності та ліквідності з точки зору пріоритетів вкладення. Навести методику розрахунку обсягу фінансових ресурсів від продажу різних видів акцій, навести приклади розрахунків та проаналізувати.

 

Розрахунок обсягів потрібних реальних інвестицій з урахуванням економічної ситуації на ринку і на підприємстві.

Відповідаючи на питання, треба дати характеристику призначенню та структурі реальних інвестицій, а також навести їх класифікацію, визначити значення здійснення реальних інвестицій для розвитку підприємства і економіки взагалі. Пояснити взаємозв’язок між активністю виробничого інвестування і економічним розвитком., а також відобразити і пояснити взаємозв’язок між інвестиційними потребами і обсягами реального інвестування, навести приклади і проаналізувати.

 

Чинники підвищення ефективності використання фінансових і реальних інвестицій. Сукупність чинників, що впливають на рівень ефективності інвестицій.

У відповіді на питання слід визначити поняття ефективної інвестицій та дати порівняльну характеристику оцінювання різних видів інвестицій – реальних та фінансових. Проаналізувати вплив внутрішніх і зовнішніх чинників на ефективність інвестиційної діяльності, виділити серед них те, що підвищують ефективність інвестицій, пояснити яким чином можна впливати на підвищення ефективності інвестиційної діяльності за рахунок активізації цих факторів, навести приклади активізації інвестиційних процесів.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)