АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок поточного та підсумкового оцінювання знань студентів

Читайте также:
  1. C. порядок расчета коэффициента чувствительности «b»
  2. Cамостійна робота студентів
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. I. Організація студентів до практичного заняття
  5. II. Актуалізація опорних знань і вмінь учнів
  6. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  7. II. Індивідуальна робота студентів.
  8. II. Індивідуальна робота студентів.
  9. II. Порядок заполнения Запроса
  10. II. Порядок заполнения Заявления
  11. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  12. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан

Поточний контроль знань для студентів денної та вечірньої

Форм навчання

Об’єкти поточного контролю знань студентів з дисципліни «Управлінський облік» поділяються на обов’язкові та вибіркові. До обов’язкових належать завдання, які студенти повинні виконати обов’язково під час опанування даної дисципліни. До вибіркових належить альтернативні завдання, серед яких кожен студент може вибрати завдання на власний розсуд з тим, щоб набрати необхідну кількість балів.

Обов’язковими об’єктами поточного контролю є:

а) якість виконання завдань та відповіді на практичних заняттях:

- систематичність та активність на практичних заняттях, участь в

проведенні ділової ігри, круглого столу;

- експрес-опитування, тест-контроль;

- виконання домашніх індивідуальних розрахункових завдань;

Б) виконання модульних завдань.

Максимальна кількість балів, які може набрати студент на одному занятті диференціюється в залежності від складності навчального матеріалу заняття, практичних завдань, що пропонуються студентам для виконання та різного переліку компетенцій, які повинні сформуватися у студентів під час того чи іншого заняття. Відповідно, вона є різною для різних тем (2-4 бали), але практично однаковою з розрахунку на одне заняття (2 бали). Це пояснюється тим, що на кожну тему за робочою навчальною програмою припадає (1-2 заняття).

Якість виконання завдань та відповіді на практичних заняттях оцінюється в діапазоні від 0 до 30 балів (таблиця 2, таблиця 3).

Програма дисципліни “Управлінський облік” – складається з 2-х модулів:

1) перший модуль включає теми: “Мета, зміст та організація управлінського обліку”; «Склад витрат виробництва»; “Класифікація та поведінка витрат”; «Методи обліку і калькулювання витрат»;“Облік і калькулювання за повними витратами”; “Облік і калькулювання за змінними витратами”, “Облік і калькулювання за нормативними витратами”;

Другий модуль включає теми: “Аналіз взаємозв’язку витрат, обсягу діяльності та прибутку”; “Аналіз релевантної інформації для прийняття управлінських рішень”; “Бюджетування і контроль”; “Облік і контроль за центрами відповідальності”; «Взаємозв»язок управлінського і фінансового обліку».

Шкала оцінювання модульних завдань

Види завдань Форма контролю Оцінка в балах
1. Завдання І модуля Перевірка правильності виконання 0-5 балів
2. Завдання ІІ модуля Перевірка правильності виконання 0-5 балів
Разом:   10 (0,6,8,10)

Таким чином всі обов’язкові об’єкти поточного контролю оцінююються в діапазоні від 0 до 40 балів.

Вибіркові об’єкти поточного контролю та їх оцінювання:

- підготовка та написання реферату – 10 балів;

- прийняття участі у конференціях - 10 балів;

Результат поточного контролю знань студентів в цілому оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів (включно).

Результати поточного контролю знань студентів вносяться до відомості обліку поточної і підсумкової успішності і враховуються при виставленні підсумкового балу за опанування дисципліни.

4.2. Підсумковий контроль знань студентів (у формі іспиту).

Об’єктом контролю знань у формі іспиту є результати виконання письмових екзаменаційних завдань. На іспит виносяться вузлові питання програми та типові задачі, що потребують творчої відповіді та уміння синтезувати отримані знання і застосувати їх при вирішенні практичних задач.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)