АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Можна згадати десь про такий метод прийняття рішення як брейншторм

Читайте также:
  1. A) Зам.директора по УР, методист, тренера по вилам спорта
  2. A) Метод опроса
  3. A) Устойчивая система средств, методов и приемов общения тренера с спортсменами
  4. B) подготовка, системно построенная с помощью методов-упражнений, представляющая по сути педагогический организованный процесс управления развитием спортсмена
  5. I. Карта методической обеспеченности учебной дисциплины
  6. I. Метод стандартизации
  7. I. Методы выбора инновационной политики
  8. I. ОРГАНИЗАЦИОННО-МЕТОДИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ
  9. I. Основные характеристики и проблемы философской методологии.
  10. I. ПРОБЛЕМА И МЕТОДИКА ИССЛЕДОВАНИЯ
  11. I. Сприйняття нового матеріалу.
  12. I.1.3. Организационно-методический раздел

2) На процес прийняття управлінських рішень впливає безліч різноманітних факторів. До найважливіших зпоміж них належать такі: 1.Ступінь ризику + 2.Час

Весною компанія Київстар, попередивши абонентів лише смс-повідомленнями, замінила їхні тарифи на інші. Пішла велика хвиля негативу в інтернеті. Для вирішення даної проблеми відкрили штаб оперативного реагування, в якому працювали контент-менеджери, що займались постійним моніторингом інтернет-простору та нейтралізацією негативу, колл-центри, що роз’яснювали дану ситуацію в рамках збільшення податкових норм для компанії та допомагали підібрати інший тариф, опираючись на побажання клієнта. Оперативність реагування в таких вже кризових ситуаціях надважлива.

3) Ступінь підтримки менеджера колективом – цей фактор враховує те, що нових менеджерів сприймають не відразу.

Компанії, в яких працює велика кількість людей, шукають об’єднуючі фактори для них, можливості показати співробітників у іншому світлі. Наприклад, компанія Virus Music щосезонно влаштовує тематичні вечірки для своїх співробітників, тим самим допомагаючи закріпити хороші внутрішньо-корпоративні стосунки та влитися в колектив новим співробітникам.

4) Класична модель

У відділі доставки Муракамі, менеджер щомісяця скликає своїх підопічних, оговорюючи певні важливі, однак не глобальні проблеми. Такі собі внутрішньо-корпоративні збори. Після його виступу працівники, що працюють на доставці мають змогу виступити, розказавши свою думку з того чи іншого приводу, що може повпливати на кінцевий результат прийняття тих чи інших рішень.

Поведінкова модель

«Ельдорадо» є в кожному регіоні, але креативний відділ знаходиться саме в Києві. Тому при розробці рекламної компанії з кричущими салоганами на кшталт «Сосу за копейки», фокус-група для дослідження реакції споживача була відібрана саме з столиці. Більш модернізоване суспільство, що звикло до епатажу і пафосу, сприйняло кампанію більш-менш адекватно. В той час як в регіонах впали продажі, в зв’язку нерозуміння такої концепції рядовим споживачем.

Ірраціональна модель

В 2009 році на одному з провідних телеканалів показали регіональний репортаж про те, як дівчинка випала з восьмого поверху. В сюжеті про нещасний випадок її мама обумовила, що там краще ловить зв'язок life, а сама сім’я проживає на 4-му поверсі. Прес-секретар лайфу подзвонила на канал і змусила їх вирізати частину, де згадується оператор, замінивши на просто «зв’язок». Перед нею стояв вибір зробити відкриту прес-конференцію і пояснити випадок чи спробувати не надавати ситуації розголосу. Вона обрала другий варіант, хоча протягом 14 днів вівся активний моніторинг мережі. Згодом обговорення вщухли, але в тому регіоні відкрили нові вишки і вже після цього зробили прес-конференцію, де розказали, що лайф завжди піклується про хороший та доступний кожному зв'язок.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)