АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Практичні поради по догляду за фортепіано

Читайте также:
  1. III. Техніка, поради до виступу
  2. ВІДПОВІДІ на тести по ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ
  3. Догляду за пацієнтами (виконання медичних маніпуляцій)
  4. Завдання 12 – 14 передбачають виконання вправ, що засвідчать практичні уміння студента. Виконання кожного завдання оцінюється від нуля до чотирьох балів.
  5. ЗАВДАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  6. ЗАВДАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  7. ЗАВДАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДЛЯ МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЮ.
  8. Загальні принципи косметичного догляду
  9. ЗМІСТОВИЙ МОДУЛЬ 1. СТРУКТУРА ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ В ЗАГАЛЬНІЙ СИСТЕМІ ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ ТЕРАПЕВТИЧНОГО ПРОФІЛЮ
  10. ІІ. ПРАКТИЧНІ ПИТАННЯ
  11. КОНТРОЛЬНІ ПИТАННЯ ДЛЯ ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ
  12. Методичнi поради студенту при пiдготовцi до семінарського заняття

Фортепіано це дуже ніжний і вимогливий інструмент, чутливий до багатьох зовнішніх факторів, будь то температура навколишнього середовища, вологість або запиленість. Не отримуючи належного догляду, піаніно втрачає свої звукові властивості і зовнішній лиск, а з часом і зовсім ламається. Щоб не доводити справу до дорогого ремонту слід дотримувати декілька нескладних, але дуже важливих правил при догляді за своїм інструментом.

1. Забезпечте належну вентиляцію для таких музичних інструментів, як піаніно необхідна постійна вентиляція. Краще розташувати його посеред кімнати або біля стіни, що розділяє внутрішні приміщення. Бажано не розташовувати його у зовнішньої стіни, оскільки погодні умови можуть вплинути на його звучання і тембр.

2. Уникайте вікон. Намагайтеся не розташовувати піаніно біля вікна. Його корпус зроблений з дерева і краще, якщо він не буде потрапляти під впливу прямих сонячних променів, вологості і різких перепадів температури. Якщо Ви все ж вирішили розташувати інструмент біля вікна, то використовуйте щільну штору для його захисту.

3. Уникайте спеки. Розташовуйте піаніно подалі від джерел тепла: батарей опалення, плит, печей або камінів. Вони можуть пошкодити зовнішні та внутрішні деталі, тому переконайтеся, що на Ваш інструмент не діють теплові пристрої.

4. Належні умови забезпечують кращий звук. Найкращого звуку можна досягти при ідеальному співвідношенні температури, вологості та інших зовнішніх умов. Оптимальна вологість для піаніно знаходиться в межах від 50% до 60%.

5. Захистіть інструмент від вологості. Вологість сильно впливає на деталі фортепіано, виготовлені із тканини, фетру або дерева, що в свою чергу погіршує звучання, призводить до корозії і в кінцевому рахунку до поломки інструменту. Для того, щоб захистити його від впливу вологості в похмурі або дощові дні закривайте всі вікна. Краще виготовити для свого інструмента щільний матерчатий чохол і накривати його щоразу після закінчення гри. Також важливо закривати кришку завжди, коли ви не користуєтеся піаніно.

6. Остерігайтеся надмірної сухості. Занадто сухе повітря може стати навіть більш серйозною проблемою, ніж вологість. В умовах підвищеної сухості фетрові і дерев'яні деталі будуть пересихати. У самих крайніх випадках дека, шарніри й інші ламіновані деталі можуть розшаровуватися. Щоб уникнути таких випадків піаніно потрібно тримати в кімнаті з великим рослиною або зволожувачем повітря.

7. Уникайте різких перепадів температури. При різкому нагріванні холодної кімнати відбувається конденсація вологи на струнах піаніно та інших металевих деталях, що викличе їх корозію. А фетрові деталі, при усмоктуванні конденсату, порушать роботу молоточкового механізму в слідстві чого звук стане приглушеним. Будьте особливо обережні під час внесення інструменту з холодної вулиці в тепле приміщення або в не провітрену кімнату в залізобетонному будинку.

8. Розташовуйте піаніно там, де воно звучить найкраще. Піаніно слід розташовувати в такому місці, звідки звук буде рівномірно поширюватися по всій кімнаті. Якщо звук концентрується в одному місці це призведе до запізнювання, крім того, може з'явитися небажана луна. Найкращою кімнатою для вашого піаніно буде та, в якій звук буде рівномірно реверберірувати і мати приємний насичений тембр без різких відображень.

9. Не ставте предмети на верхню кришку піаніно.Причиною небажаних вібрацій або шумів може бути поставлений на верхню кришку інструмента важкий предмет. Крім того, ставити на піаніно резервуари з будь-якими рідинами суворо заборонено, особливо це стосується спиртовмісних речовин, рідин на основі бензину і всіх видів аерозолів. Краще не ставити на піаніно нічого, крім нот і метронома.

10. Захищайте інструмент від запилення.Скупчення пилу можуть викликати порушення в роботі молоточкового механізму і викликати небажані шуми. Тому регулярно видаляйте з піаніно пил за допомогою м'якої сухої ганчірки або щітки з пір'я.

11. Підтримуйте чистоту клавіатури. Клавіатуру необхідно періодично протирати м'якою ганчіркою. Ніколи не використовуйте очисники, що містять спирт, інакше клавіші можуть потріскатися. Якщо клавіатура сильно забруднена - протріть її ганчіркою, змоченою в розчині мила і води і добре віджатою. Однак не слід використовувати ту ж ганчірку для лакованих поверхонь корпусу. Також бажано не грати на фортепіано брудними руками, тоді клавіатура довго буде залишатися чистою.

 

Meet Your Drum мікрофона: Динамічний кардіоїдний

За Стротер Bullins

Спочатку опубліковано в грудні 2005 року питання про DRUM! Журнал

 

Динамічний кардіоїдний мікрофон загального перетворювача робоча конячка, спеціально побудований для захоплення звуки різноманітних музичних інструментів, голосу, та ансамблі. Зокрема, барабани й ударні інструменти часто є кращими слух переведені за допомогою динамічного кардіоїдний, таким чином, їх переважання на барабанах в студії та на сцені по всьому світу.

 

У якості перетворювача - це інструмент, який перетворює один вид енергії в інший - мікрофон уловлює звук інструменту з використанням свого діафрагми, а потім перетворить її в електричну енергію. При цьому, найбільш поширеним динамічною, рухомої котушки мікрофон, використовується котушка дроту, прикріпленої до її діафрагма, обидва з яких припинена в магнітному полі. Коли коливання відбуваються, котушка рухається і електричний сигнал генерується.

 

Добре продумані, якісні динаміки рухомої котушки, такі як всюдисущий Shure SM57 є міцні і здатні працювати при високих рівні звукового тиску (SPL). Це, звичайно, робить їх ніякої небезпеки для барабанів. Барабанні палички і мікрофонів може легко зіткнутися, і барабанщики регулярно бити деякі серцеві звукового тиску. Нарешті, переміщення котушки динаміка працювати без зовнішнього джерела живлення, щоб створити їх магнітних полів, тому вони зазвичай пропонують легкий, безперебійну роботу.

 

Кардіоїдний мікрофон оснащені односпрямованим пікап моделі, які відкидають внеосевих звуків з боків і ззаду мікрофона (див. діаграму вище), що забезпечує чудове звучання джерела ізоляції. Використання кардіоїдний мікрофон в безпосередній близькості від джерела звуку викликає низька підвищення частоти називається "ефектом близькості.«Про мікрофоном барабан, ефект близькості часто може додати бажано тепло і тіло, щоб його звук.

 

Кращий з усіх? Динамічний кардіоїдний мікрофон підходить для використання на барабанах коштують порівняно недорого. Зазначені Shure SM57 регулярно витрати до $ 100 і може бути почутий на популярних записів кожен барабан, тарілки і ударних інструментів можна собі уявити. Мета вбудованого мікрофону ударних (іноді без урахування накладних витрат мікрофони тарілки) є майже завжди динамічний кардіоїдний мікрофонів, якщо не динамічний суперкардіоїдна або гіперкардіоідную - показ 8.7dB і 12 дБ менше пікап з боків, відповідно. AKG D112, можливо, промисловий стандарт для бас-барабана, як правило, за ціною близько $ 200 - ціна на верхній половині майже для всіх призначених мікрофонів барабана.

 

 

Інсталяційний відділ "Ремікс" вже понад 10 років працює на українському ринку. Нашими клієнтами є найпрестижніші заклади міста та області. Відділ проектування та монтажу виконує роботи по оснащенню звуковим і світловим обладнанням різних об'єктів: від стадіонів і концертних залів до клубів, караоке ресторанів, конференц-залів. Також ми володіємо великим досвідом в оснащенні звукопідсилювальної обладнанням церков і соборів.Виконуємо повний комплекс послуг пов'язаних з оснащенням студій звукозапису, в тому числі роботи, пов'язані з акустичними розрахунками та поліпшенням властивостей приміщень, в яких належить встановлювати звуковідтворювальний і Звукозаписне обладнання.Основні етапи при роботі з об'єктом "під ключ"Виїзд інженерів на об'єкт.Розрахунки, пов'язані з акустичними і електроакустичними особливостями проекту.Видача комерційних пропозицій.Узгодження проекту з замовником.Виїзд монтажної бригади(Роботи по акустиці приміщень прокладка кабелів, монтаж обладнання).Підключення, налаштування обладнання.Здача об'єкту замовнику.Навчання персоналу.Допомога в проведенні першого заходу.Гарантійний і післягарантійний супровід об'єкта.Ми пропонуємо повний спектр послуг по обладнанню приміщень звуковим і світловим обладнанням.Для барів, ресторанів, клубів і дискотек готові запропонувати професійні акустичні системи, світлові прилади, професійне караоке-обладнання. Для громадських місць - системи оповіщення і трансляції.Все обладнання підбирають для Вас наші фахівці і встановлюють досвідченіінсталятори.Прямі поставки, широкий ціновий діапазон і великий вибірприладів дозволяють нам виконувати об'єкти будь-якої складності.Як показник - це наші постійні клієнти, велика частинаяких, це приватні комерційні організації.Ми також добре зарекомендували себе у співпраціз бюджетними організаціями, чому підтвердженнявиграні тендери на поставку звукового та світловогообладнання протягом декількох років.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)