АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Глава 1.3. Фінансова основа та матеріально-технічне забезпечення студентського самоврядування

Читайте также:
  1. C. Забезпечення прохідності дихальних шляхів при підозрі на травну голови і хребта
  2. I. Призвание к наследованию (основания и порядок)
  3. II. Cинусы основания черепа.
  4. III. Неосновательное обогащение
  5. III. Открытие наследства (его основания)
  6. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  7. IV. Расширение основания
  8. IV.Собственное мнение по проблеме, обоснованное 2-3 аргументами из жизненного и читательского опыта.
  9. Magoun H. I. Osteopathy in the Cranial Field Глава 11
  10. V. Виды обязательств по их содержанию, в связи с основаниями возникновения обязательств
  11. VII. ОСНОВАНИЯ ИЗМЕНЕНИЯ И РАСТОРЖЕНИЯ ДОГОВОРА
  12. VIII. Деякі аспекти діловодства у справах про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху

1.3.1. Фінансовою основою студентського самоврядування є:

1) кошти, визначені вченою радою Університету в розмірі не менш як 0,5 відсотка власних надходжень, отриманих Університетом від основної діяльності;

2) членські внески студентів, які можуть встановлюватись Конференцією студентів Університету. Розмір місячного членського внеску однієї особи не може перевищувати 1 відсотка прожиткового мінімуму, встановленого законом.

1.3.2. Кошти органів студентського самоврядування спрямовуються на виконання їхніх завдань і здійснення повноважень відповідно до затверджених ними кошторисів. Використання коштів органами студентського самоврядування регламентується окремим Положенням про фінансування студентського самоврядування у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, яке приймається Конференцією студентів Університету.

1.3.3. Органи студентського самоврядування публічно звітують про використання коштів та виконання кошторисів не рідше одного разу на квартал шляхом опублікування звіту на сайті студентського самоврядування Університету та інформаційних ресурсах студентського самоврядування Університету. Не рідше ніж раз у рік органи студентського самоврядування публічно звітують перед Конференцією студентів відповідного рівня щодо використання коштів.

1.3.4. Адміністрація Університету та адміністрації структурних підрозділів Університету мають всебічно сприяти створенню належних умов для діяльності органів студентського самоврядування (шляхом надання приміщення, меблів, оргтехніки, забезпечення телефонним зв’язком, постійним доступом до мережі Інтернет, відведення місць для встановлення інформаційних стендів тощо).

Глава 1.4. Інформаційне забезпечення студентського самоврядування.

1.4.1. В цілях діяльності студентського самоврядування функціонує єдина веб-сторінка (сайт) студентського самоврядування Університету: ___________________.

1.4.2. Обов’язковому опублікуванню на сайті студентського самоврядування підлягають:

1) оголошення про скликання органів студентського самоврядування;

2) оголошення та супровідна інформація щодо проведення виборів до органів студентського самоврядування;

3) оголошення та супровідна інформація щодо проведення виборів делегатів від студентства для участі у громадському самоврядуванні Університету;

4) персональний склад усіх органів студентського самоврядування;

5) звіти про діяльність органів студентського самоврядування;

6) звіти про використання коштів органами студентського самоврядування;

7) усі акти органів студентського самоврядування, включно з цим Положенням.

1.4.3. Проекти органів студентського самоврядування підлягають публікації не менш ніж за 10 днів до дати їх прийняття, разом з контактними даними для надсилання зауважень та пропозицій студентами.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)