АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій

Читайте также:
  1. B. Дозвіл оточуючих свідків події.
  2. B. Проведення ревізії ротової порожнини за допомогою ручного відсмоктувача
  3. АДРЕСА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ.
  4. Антропометричні дослідження дітей різного віку та особливості їх проведення
  5. використання негласних слідчих розшукових дій у доказуванні в інших цілях або передання інформації.
  6. Використання результатів роботи внутрішніх аудиторів в процесі проведення аудиту фінансової звітності.
  7. Вимоги під час проведення навчання з біології
  8. Включає такі заходи як: скорочення соціальних програм, ліквідація державного дефіциту бюджету, проведення обмежуючої кредитно-грошової політики
  9. Діагноз уточнюється після проведення пункції плевральної порожнини.
  10. Діяльність з проведення розрахунків за договорами щодо деривативів.
  11. До проведення практичного заняття
  12. дозвільна система у сферігосподарської діяльності

 

м. Львів 10 березня 2013 року

 

Слідчий СУ ГУМВС України в Львівській області Петренко С.П., розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України, -

 

ВСТАНОВИВ:

На початку травня 2013 року (більш точна дата в ході слідства не встановлена), Борсук О.А., діючи з корисливих мотивів, за попередньою змовою в групі з невстановленими досудовим розслідуванням особами, маючи умисел на вчинення незаконної угоди з передачі людини з метою сексуальної експлуатації, будучи обізнаним про важке матеріальне становище Власенко О.О. з використанням обману і, використовуючи її уразливий стан, запропонував їй виїхати у м. Ерджан Турецької Республіки Північний Кіпр для роботи танцівницею в нічному клубі у вищезазначеному місті, при цьому не вказавши, що Васютинській О.О. доведеться надавати сексуальні послуги незнайомим особам. Отримавши від останньої згоду, Горін О.А. виконав відведену йому функцію, визначивши час, місце і спосіб виїзду зазначених осіб у м. Ерджан Турецької Республіки Північний Кіпр.

Прибувши до міжнародного аеропорту м. Ерджан Турецької Республіки Північний Кіпр, Васютинська О.О. була зустрінута невстановленим у ході досудового розслідування чоловіком, який виконуючи відведену йому функцію, доставив її в нічний клуб «Шерідан», розташований в м. Ерджан Турецької Республіки Північний Кіпр, де надалі їй довелося надавати сексуальні послуги.

06 червня 2013 року за заявою потерпілої Васютинської О.О. було розпочато розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України.

При цьому, під час допиту потерпіла Васютинська О.О. повідомила, що у неї є номер телефону чоловіка на ім’я Іван 050-721-66-92, а також його електронна адреса - ivan@mail.ru.

Враховуючи вищевикладене та приймаючи до уваги те, що встановлення місцезнаходження радіоелектронного засобу за номером 050-721-66-92 та зняття інформації з електронних інформаційних систем, в яких містяться дані про користувачів за електронною адресою ivan@mail.ru має істотне значення для розслідування у кримінальному провадженні і надасть можливість встановити особу, яка вчинила дане кримінальне правопорушення.

Виходячи з того, що встановлення місцезнаходження радіоелектронного засобу може бути встановлене за допомогою проведення негласних слідчих (розшукових) дій, керуючись вимогами ст.ст. 40, 246 та 248 КПК України, -

ПРОШУ:

Надати дозвіл на проведення негласних слідчих дій впродовж 5 місяців з дня отримання дозволу на проведення цих негласних слідчих (розшукових) дій.

 

Додатки: 1) копія протоколу допиту потерпілої на 4 арк.

2. 11 січня 2013 року приблизно о 13 годині 20 хвилин на перехресті вулиць Стрийської та Наукової в м. Львові Шевченко Й.Г. за попередньою змовою з Рибаком Д.Б., напали на Кобренка К.М. із застосуванням насильства, небезпечного для його життя та здоров’я, та заволоділи його майном, спричинивши цим самим майнову шкоду на загальну суму 12 380 грн.

08 березня 2013 року після складання письмового повідомлення Рибаку Д.Б про підозру було здійснено його виклик по телефону, але він не з’явився і про причини своєї неявки не повідомив. Так само він не з’явився і на повістку, вручену 24 березня 2013 року під розписку його матері – Рибак Л.К.

Ухвала про здійснення приводу Рибака Д.Б від 25 березня 2013 року не була виконана внаслідок його відсутності за місцем проживання.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)