АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оглядом встановлено:

Читайте также:
  1. II. Методична робота.
  2. Sepsis Karantin Syph__________________________________________________________________
  3. VI. Домашнє завдання
  4. Американська література 20 ст.
  5. Аналіз видатків Мостиського району на фінансування соціальних потреб у сучасних умовах
  6. Архаїчні джерела української культури
  7. АРХЕОГРАФІЧНІ УСТАНОВИ ПІВДЕННОЇ УКРАЇНИ ХІХ – ПОЧАТКУ ХХ СТ.
  8. БАГАТОЗНАЧНІСТЬ
  9. Битва під курганом
  10. Варіант 7(Морфологія)
  11. Версія в судовому дослідженні
  12. Взаємодія міфологічних, політичних, літературних, культурних повідомлень в рамках комунікативного простору

Купюри являють собою гривні, номіналом по 100 (сто) гривень, в кількості 100 штук, на загальну суму 10 000 гривень.

В процесі огляду на копіювальному апараті виготовлено 18 (вісімнадцять) аркушів ксерокопій всіх купюр, на яких проставлені підписи понятих, які додаються до даного протоколу огляду.

Купюри номіналом по 100 (сто) гривень з номерами BК4496422 та ГЙ5324377, за допомогою спеціального люмінесцентного мітячого фломастеру помічені спеціалістом. Крім того, всі купюри, які складені в стопку, помічені за допомогою спеціального невидимого люмінесцентного барвника (порошок). Зроблений надпис «ХАБАР СБУ» при освітленні лампою з ультрафіолетовим випромінюванням світиться синім світлом, а помітки по купюрам люмінесцентного барвника (порошок) випромінює характерне жовтувате світіння при освітленні лампою з ультрафіолетовим випромінюванням.

Помічені грошові кошти поміщені до сумочки заявника.

Заявнику роз’яснено, що за участь в оперативно-розшуковому заході стосовно дачі хабара вона не несе відповідальності і справа щодо неї підлягає закриттю відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України, а предмет хабара не підлягає конфіскації.

 

Протокол огляду прочитано вголос, заяв та зауважень від понятих не поступило:

Поняті:

1. _________________________________________________________________ 2. _________________________________________________________________

Протокол склав:

Старший оперуповноважений

Управління БКОЗ СБ України капітан Романенко Д.В.

 

1. Яка негласна слідча дія проводилась у описаній ситуації?

2. Що таке оперативно-технічні заходи?

 

4. Проаналізуйте документ та дайте його правову оцінку:

 

 

(гриф таємності) ОСОБИСТО

Голові апеляційного суду області

 

 

ПОДАННЯ

На одержання дозволу на проведення зняття інформації з транспортних телекомунікаційних систем

 

У провадженні Головного відділу БКОЗ Управління Служби безпеки України в Львівській області знаходиться кримінальне провадження №32-13 розпочате 11.08.2012 року за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1,2 ст. 186 КК України стосовно: Петренка І.Г.

В результаті проведеного у провадженні комплексу заходів, встановлено, що Петренко І.Г. є працівником ГУМВСУ у ЛО та входить до злочинної групи, яка вчиняє грабежі на території Львівської області.

Матеріали кримінального провадження свідчать, що діяння вказаної особи підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 1,2 ст. 186 КК України.

В ході проведення документування противоправної діяльності встановлено, що Петренко І.Г. є організатором, який забезпечує співучасників інформацією про жертв злочину.

У процесі документування злочинної діяльності отримано інформацію, яка дає підстави вважати, що в інформації, якою він обмінюється за допомогою засобів зв'язку, є дані, які мають доказове значення по справі.

З метою пошуку фактичних даних про протиправну діяльність, враховуючи, що іншим способом неможливо з'ясувати істину у справі, керуючись ст. 30 Конституції України, ст. 246,248 КПК України,

ПРОШУ:

дати дозвіл на зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж стосовно - Петренка І.Г. строком до серпня 2013 року.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)