АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оформлення курсової роботи. Матеріал подається і зшивається у такому порядку:

Читайте также:
  1. III. Хід роботи
  2. III. Хід роботи
  3. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  4. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  5. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  6. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  7. Аналіз ритмічності роботи підприємства
  8. Аудит розрахунків з бюджетом. Формування аудиторських доказів та оформлення робочих документів аудитора.
  9. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  10. Варіанти завдань для домашньої контрольної роботи із дисципліни
  11. ВАРІАНТИ ЗАВДАНЬ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  12. Варіанти завдань домашньої контрольної роботи

Матеріал подається і зшивається у такому порядку:

а) титульна сторінка;

б) зміст;

в) текстовий виклад курсової роботи;

г) література;

д) додатки.

Рекомендовано приміняти комп’ютерний набір тексту (через 1,5 інтервал, розмір шрифту 14, вид шрифту Times New Roman) з обов’язковим дотриманням полів: зліва – 30 мм, справа – 10 мм, зверху і знизу – по 20 мм. Розмір абзацу – 5 знаків.

Перша сторінка роботи оформлюється як титульна (додаток А).

На другій сторінці подається план (зміст) роботи із зазначенням номера сторінки проти пунктів плану – початку кожного структурного елемента роботи (без позначки «стр.»).

Усі сторінки тексту повинні бути пронумеровані (першою вважається титульна сторінка) у верхньому правому куті аркуша, але номер сторінки проставляють починаючи з другої сторінки вступу.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

У тексті роботи не повинні застосовуватися виділення жирним шрифтом та курсивом.

Текст необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: зліва – 25 мм, справа – 10 мм, верхнє і нижнє – 20 мм. Відступ абзацу – 12,5 мм.

Кожний розділ (підрозділ) повинен мати заголовок у повній відповідності до змісту. Для нумерації розділів і підрозділів використовують арабські цифри (без знака №).

Заголовки структурних частин “зміст”, “вступ” і т. д. друкують великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох чи більше речень, їх розділяють крапкою.

Відстань між заголовком і текстом повинна дорівнювати 1-2 інтервали.

Кожен розділ роботи розпочинають з нової сторінки, а підрозділи в межах розділу продовжуються на тій же сторінці. Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. У кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: 1.3. (третій підрозділ першого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Текст повинен бути добре відредагованим і відформатованим, якщо це необхідно, мати місця для розміщення таблиць та ілюстративного матеріалу.

Ілюстрації (схеми, графіки, діаграми) і таблиці необхідно подавати безпосередньо після тексту, де вони згадані вперше, або на наступній сторінці.

Ілюстрації позначають словом «рисунок» („Рис. 2.1”) і нумерують послідовно.Номер ілюстрації, її назву та пояснювальні підписи розміщують послідовно під ілюстрацією.

Таблиці нумерують послідовно. У правому верхньому куті над відповідним заголовком таблиці розміщують напис „Таблиця” із зазначенням її номера. Номер таблиці складається з номера пункту плану і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка, наприклад: „Таблиця 1.2”.

При переносі частини таблиці на інший аркуш (сторінку) пишуть слова „Продовження табл.” і вказують номер, наприклад: „Продовження табл. 1.2”, при чому зберігають строку з позначенням номерів колонок (граф) з початку цієї таблиці.

Кожна таблиця повинна мати назву, яку розміщують над таблицею і друкують симетрично до тексту.

Заголовки граф починаються з великих літер, підзаголовки – з маленьких, якщо вони становлять одне речення із заголовком, і з великих, якщо вони мають самостійне значення. У кінці заголовків і підзаголовків крапки не ставлять.

Допускається розміщення таблиці вздовж довгого боку аркуша.

Великі таблиці можуть бути набрані меншим (1 міжрядковим) інтервалом і меншим (12-м) шрифтом.

У формулах пояснення значень символів і числових коефіцієнтів треба подавати безпосередньо під формулою і в тій послідовності, в якій вони подані у формулі. Значення кожного символу і числового коефіцієнта треба подавати з нового рядка. Перший рядок пояснення починають зі слова „де” без двокрапки.

Наприклад:

, (3.1)

де Вр – середньорічний виробіток одного робітника;

ОВ – обсяг виробництва;

Чр – середньооблікова чисельність робітників.

 

Перелік використаних джерел наводять в алфавітному порядку. Літературні джерела наводяться на мові оригіналу. У списку використаних джерел не повинно бути лише назв періодичних видань (як, наприклад: "Все про бухгалтерський облік", 20 грудня 2006 р., № 120). З періодичних видань беруться окремі статті з вказівкою прізвища автора, назви статті, назви журналу (газети), дати видання, номера, сторінок.

Приклад оформлення списку використаних джерел:

1. Атамас П.Й. Управлінський облік: Навч. посібник. – К.: ЦНЛ, 2006. – 440 с.

……….

7. Закон України "Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні" від 16.07.1999 р. № 996-ХІV – http://liga.com.ua/

8. Інструкція з інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів, розрахунків та інших статей балансу, затверджена Наказом ГУ ДКУ від 30.10.98 р. № 90 // Все про бухгалтерський облік. – 1998. – № 118 (300). – С. 5-21.

………….

12. Лимонова Е.М. Інформація як складова контролінгу на малому підприємстві / Е.М. Лимонова // Академічний огляд. –2005. – № 2. – С. 79 – 82.

 

Додатки розміщують у порядку появи посилань у тексті роботи. Кожен додаток повинен починатися з нової сторінки і мати заголовок. Посередині рядка над заголовком друкується слово „Додаток ” і позначається великою літерою української абетки (наприклад: Додаток А, Додаток Б і т. ін.).


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)