АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Оцінка мешканцями першочергових проблем у місті

Читайте также:
  1. I Этап. Определение проблемы
  2. IV.Собственное мнение по проблеме, обоснованное 2-3 аргументами из жизненного и читательского опыта.
  3. X. Проблеми юридичної відповідальності за правопорушення у сфері підприємницької діяльності
  4. Абсолютная и относительная ограниченность ресурсов и проблема выбора. Кривая производственных возможностей
  5. Автор выделяет следующую причинно-следственную связь проблем развития сферы физкультурных и спортивных услуг в РМ
  6. Актуальні проблеми економічної безпеки України
  7. Актуальність проблеми надійності діючих систем криптографічного захисту інформації.
  8. Актуальные проблемы биоэтики.
  9. АКТУАЛЬНЫЕ ПРОБЛЕМЫ ГРАЖДАНСКОГО ПРАВА
  10. Актуальные проблемы медицинской журналистики
  11. Актуальные проблемы образования и воспитания школьников
  12. Актуальные проблемы организации учебно-воспитательного процесса в современной школе

До об'єктів зовнішнього благоустрою міста відноситься: міські дороги, тротуари, пішохідні доріжки, водовідвідні споруди, дорожні огороджувальні пристрої, світлофорні об'єкти, дорожні знаки, мости, міські зелені насадження, пам'ятники, елементи малих архітектурних форм, вуличне освітлення, цвинтар і тд. Зі всіма переліченими об'єктами в тій чи іншій мірі є проблеми у нашому місті, але найбільшою проблемою є працевлаштування та зайнятість – так відмічають 24% опитанних респондентів. Практично всі респонденти які відзначали проблему роботи жеків супроводжували це фразою "ЖЕКи взагалі про нас забули", "ЖЕКи взагалі нічого не роблять" так відмітили 24%, проблему з міським транспортом також вважають чимало важливою 15%, також чимало негативних коментарів щодо проблеми з дорогами. Трохи менш гострою вважають проблему медичного обслуговування 11%, благоустрою міста 10%, злочинність і охорона громадського порядку 6%, розвиток розважальної і спортивної інфраструктури 5%, доступність освіти 4% (Таблиця 10).

Таблиця 10 Найважливіши проблеми міста для мешканців

питання Які проблеми міста являються найбільш гострими, які вимагають негайного вирішення? (не більше 3-х варіантів)
відповідь проблема працевлаштування та зайнятості проблема медичного обслуговування доступність освіти злочинність і охорона громадського порядку благоустрій міста робота ЖЕКів робота міського транспорту розвиток розважальної і спортивної інфраструктури інше важко відповісти
частота                    
відносна частота 0,2406 0,109 0,039 0,064 0,09 0,236 0,151 0,049 0,0  
відсотковий аналіз 24% 11% 4% 6% 10% 24% 15% 5%    

Не дивлячись на те, що проблем в місті дійсно багато, і більшість з них вимагають негайного вирішення більшість респондентів вважає що їх ніхто і не вирішує. Це показує нам таблиця 11. 55% відмічаєт, що на сьогодні їх зовсім ніхто не вирішує, 23% вважають проблеми міста вирішує мер, зовсім мало депутати міскьої ради, 3% депутати райради (Таблиця 11).

Таблиця 11 Думка респондентів стосовно питання хто сьогодні дійсно вирішує проблеми міста

питання Як Ви вважаєте, хто дійсно, сьогодні вирішує проблеми міста?
відповідь мер депутати міськради депутати райради громадські організації ніхто важко відповісти
частота            
відносна частота 0,232 0,064 0,032 0,048 0,552 0,072
відсотковий аналіз 23% 6% 3% 5% 55% 7%

 

Рисунок 4 Важливість статі кандидата в депутати

Мешканцям м. Дніпродзержинськ, а конкретно Баглійського района практично не важлива стать кандидата в депутати на майбутніх парламентських виборах. Про це свідчать дані соціологічного опитування, так відмічають 73% опитаних. Тільки 18% респондентів відповідають кандидат у депутати повинен бути тільки чоловік з коментарем «не жіноча це справа» і 7% тільки жінка (Рисунок 4).

Євро-2012 - наймасштабніший спортивний захід за всі роки незалежності України. Ця подія важлива в перспективі сприйняття ідеї європейської інтеграції України простими громадянами інших країн. Тільки завдяки підготовці до цього турніру наша країна здійснила справжній прорив у розвитку інфраструктури. 44% опитаних вважають, що Евро 2012 підвищит перстижу країни на світовій арені. 16% дають більш негативну оцінку, вважають що воно принесе економічні збитки, 14% підвищення цін, хоча країна зробила прорив в інфраструктурі але це тільки в тих містах де проводилися матчі, така мала кількість 6% відмічаючих поліпшення інфраструктури пов’язана з тим, що у мешканців міста просто небуло можливості цього побачити. По 7% відмічають залучення туристів та інвестицій, створення нових робочих місць, таку малу кількість також можно пояснити тим, що наше місто не приймає участь (Таблиця 12).

Таблица 12 Значення для мешканців проведення Євро - 2012

питання Яке значення має проведення Євро - 2012 для України?
відповідь підвищення престижу країни на світовій арені поліпшення інфраструктури залучення туристів та інвестиції створення нових робочих місць принесе економічні збитки підвищення цін зниження престижу на міжнародній арені
частота              
відносна частота 0,444 0,056 0,068 0,068 0,16 0,144 0,06
відсотковий аналіз 44% 6% 7% 7% 16% 14% 6%

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)