АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Апарат для гашення вапна: марка АИ-1,8, кількість 1 шт

Читайте также:
  1. Автоматичні апарати. Будова, монтаж і обслуговування. Управління електроприводом з їх допомогою
  2. Акціонерним є товариство, статутний капітал якого поділений на визначену кількість акцій однакової номінальної вартості.
  3. Анатомо-фізіологічні особливості опорно-рухового апарату
  4. Апарат держави: поняття та структура
  5. Апарат економіко-математичної обробки та аналізу даних в середовищі MS Excel: математичні, статистичні, фінансові функції.
  6. Апарат орієнтування
  7. Апарати для нагрівання продуктів
  8. Апарати для розділення неоднорідних мас
  9. Апаратні і програмні засоби Internet. Протоколи TCP/IP. Доступ користувачів до мережі Internet, система адресації у мережі Internet.
  10. Апарату згідно Бонвіля
  11. Б) Принципи радянської державної служби базуються на розроблених В. І. Леніним основних принципах державного апарату.

Апарат для гашення вапна АИ-1,8 продуктивністю 80 т СаО за добу представляє собою горизонтальний циліндричний барабан 1, що опирається своїми бандажами 2 на дві пари роликів 3 та обертається з частотою 3,6 об/хв. Ролики приводяться в рух електродвигуном 4 потужністю 4,5 кВт через редуктор 5.

Обпалене вапно по нерухомій горловині 6 завантажувального пристрою поступає на решітку 7. В горловині знаходиться заслонка 16, зв’язана з противагою 20.

При подачі вапна вона відхиляється, пропускаючи вапно в апарат. При зупинці подачі вапна заслонка під дією противаги

перекриває горловину, перешкоджаючи виходу випарів апарату через горловину в приміщення. По штуцеру 8 в патрубок 12 подаються промиї та аміачна вода.

На внутрішній поверхні барабану по гвинтовій лінії розміщені лопатки 15, що підіймають та пересувають шматки вапна до протилежного кінця барабану. Паралельно з вапном по нижній частині барабану рухається вапняне молоко. В цьому кінці апарату знаходиться нерухомий вивантажувальний пристрій 10 з двома сітчастими циліндрами зі шнеками. Вапняне молоко з барабану забирається карманами 9, виливається на лоток 17 (у вивантажувальний пристрій) та видаляється через патрубок 18. Домішки, що не пройшли крізь сита, стрічками шнеків виносяться через патрубок 19 на транспортер та видаляються. Вивантажувальний пристрій оснащений двома люками, що зачиняються дверцятами 11.

Пара, що виникла під час гасіння вапна, відводиться через патрубки 13 та 14. Через патрубок 21 проводиться остаточний спуск вапнякового молока з апарату.

Цей апарат має повний об’єм 17,5 м3, корисний об’єм 5 м3 та масу 6,4 т.

Рис.3 Апарат для гашення вапна АИ-1,8

 

Гідроциклони: кількість 4, кількість ступенів очищення 2.

Промивачі сатураційного газу: кількість 2 шт., системи «Лавери».

Гідроциклони

Кількість, шт. Кількість ступенів очищення Діаметр, мм
    250 пар отвір Ø12

 

 

 
 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)