АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Печі сірчані: марка БВЯ-2, кількість 2 шт

Читайте также:
  1. Акціонерним є товариство, статутний капітал якого поділений на визначену кількість акцій однакової номінальної вартості.
  2. Апарат для гашення вапна: марка АИ-1,8, кількість 1 шт.
  3. Еавнгелие от Марка52
  4. Завдання №4. (Есе – кількість балів – 10).
  5. ИЗ СТИХОВ МАРКА
  6. Кількість годин: 4
  7. Кількість кімнат__________________________ Житлова площа_______________________
  8. Кількість студентів-учасників від одного навчального закладу не обмежується.
  9. Организация системы занятий по изучению творчества Э.М. Ремарка в 11 классе с углубленным изучением литературы.
  10. Основные направления изучения творчества Э.М. Ремарка в современном литературоведении.
  11. Ошушает ли торговая марка «Тайд» необходимость в

Вона складається з чавунного барабану з конусами на торцях. На зовнішній поверхні барабан має гофрований охолоджувач 2. На барабані за допомогою гвинтів 10 закріплені два бандажа 3, якими він опирається на чотири ролика 27, що обертаються. Ролики попарно насадженні на вали. Один вал привідний, інший вільний. Ролики обертаються в підшипниках 28. Привідний вал з роликами обертається від електродвигуна 18 потужністю 1 кВт через два послідовно встановлених черв’ячних редуктора 19 та 20.

Рис. 10 Піч сірчана БВЯ-2

Всередині барабану встановлено шість поздовжніх ребер 9, які при обертанні барабану з частотою 0,59 об/хв. захоплюють розплавлену сірку, у результаті чого збільшується дзеркало горіння.

Піч завантажується кусковою сіркою через один з торців барабану. Сюди, всередину барабану входить рукав бункера 12, в якому знаходиться сірка. Подача сірки виконується відкриттям заслонки 13 за допомогою рукоятки 14, на якій розміщена противага 15. Над заслонкою встановлена решітка 33 з планок для обмеження розмірів шматків сірки, що надходять до печі. Бункер встановлений на стійках 21 з кутиків

Рис.11 Печі сірчані.

На торцях барабану знаходяться кільця 4 з привареними до них розетками 5. В цих розетках виконані отвори 8, а в торцях барабану – вилки 7. Переміщуючи розетку за допомогою рукоятки 6, змінюють кількість повітря, що проходить в піч крізь ці отвори, необхідного для горіння сірки. За допомогою гвинтів 11 фіксується положення розетки на барабані.

В отвір заднього конуса печі входить труба 16, через яку газ відсмоктується з печі в субліматор для охолодження. Газовідвідна труба кріпиться до кутика 22.

Всі вузли печі монтуються на рамі 17. Піч заривається кожухом, що має трубу для витяжки газу, який може прорватись з печі, за межі заводу. Маса печі – 1,85 т.

Випарювальна установка: чотирикорпусна з концентратором, загальна площа поверхні нагріву випарної станції з концентратором 7760 м2 (І корпус - 2120 м2, ІІ корпус - 2360 м2, ІІІ корпус - 1500 м2, ІV корпус - 1180 м2, V корпус (концентратор) - 600 м2).

Уніфіковані циркуляційні апарати типу ІІВВ мають площу поверхні нагрівання 1000, 1180, 1500, 1800, 2120 і 2360 м:. Апарат ПВВ-2360 являє собою стальний циліндричний корпус 27 до якого кріпиться сферична кришка 32 та дно 22. Парова камера розташована в нижній частині апарата, обмежена плоскими горизонтальними трубни­ми решітками 29 і 38 привареними до корпусу, завальцьованими трубка­ми 37 діаметром 33×1,5 мм.

У центрі парової камери розміщена циркуляційна труба 26, Патрубки 5 і 15 призначені для підводу нагрівної пари, 2, 17 і 21 – для відведення конден­сату в загальний колектор 3 з вихідним патрубком 1, шкала 16 рівня конденсату, два патрубки 24 - для відведення важких не сконденсованих газів і два патрубки 28 для відведення легких не сконденсованих газів.

Для забезпечення роботи апарата під тиском чи при розрідженні надсокова камера має кільця жорсткості 31.

У верхній частині надсокової камери закріплений сепаратор 35 для відок­ремлення від вторинної пари крапель соку, які відводяться із сепаратора по трубі 36 в циркуляційну трубу. Для візуального спостереження рівня соку в апараті встановлені оглядові вікна 10 та похилий патрубок 30 з вмон­тованою лампою для освітлення надсокового простору. Контроль рівня соку здійснюється пристроєм 7. Апарат має сигнальні запобіжні клапани 4 на па­ровій і 9 на надсоковій камерах, а також термометри 6 і 11 та манометри 8 для контролю за температурою і тиском у цих камерах.

Три патрубки 20 призначені для подачі соку в апарат. На шляху входу соку стоять відбійні щитки 39 для запобігання змішуванню соків, які надходять і виходять із апарата. З цією метою патрубок 41 відведення соку з апарата, вхо­дить верхнім краєм в циркуляційну грубу. Патрубки 33 призначені для виходу вторинної пари, 34 для виходу повітря, 23 і 42 для зливання соку при спо­рожненні апарата, 18 - для підводу реагентів при хімічному очищенні кип'я­тильних трубок і води при гідравлічному випробуванні апарата.

Рис. 12 Уніфікований циркуляційний апарат типу ІІВВ-2360

 

Апарат має лаз 19, опорні лапи 25. Для гасіння піни перед­бачена масельниця 14 з трубка­ми 13 і 12, які відповідно з'єднані з паровою і соковою камерами. У чотирьох отворах фланцево­го з'єднання дна установлені стержні 40 з різьбою для зруч­ного і безпечного зняття днища.

Сік подається в апарат по патрубках 2 в підтрубний простір. За рахунок різниці гу­стини надсокової суміші в кип'ятильних трубках і соку в циркуляційній трубі, він цирку­лює. Вторинна пара з апарата виходить патрубком 33, прой­шовши сепаратор 35.

 

Рис.13 Випарні установки.

Температурний режим:

Температура, °С Корпус випарної установки
І ІІ ІІІ ІV V (концентратор)
  Гріючої пари          
  Кипіння соку          
  Вторинної пари          

 

Підігрівачі і теплообмінники:

№ п/п Призначення К-сть, шт Площа поверхні нагріву Число ходів К-сть трубок в одному ході, шт Діаметр труб, мм Довжина труб, мм Матеріал трубок
  Сік І сат.         33/30 3,56 нерж.
  Сік ІІ сат.         33/30 3,56 нерж.
  Сік перед вип.         33/30 3,56 нерж.

9. ОБЛАДНАННЯ ПРОДУКТОВОГО ВІДДІЛЕННЯ

 

Вакуум-апарати І-ступеню кристалізації:

Марка К-сть, шт. Корисний об’єм, м3 Площа поверхні нагріву, м2 Труби
К-сть, шт. довжина діаметр товщина стінки матеріал
ПВА-400         1,2     сталь

 

Вакуум-апарат ІІ (проміжного) ступеню кристалізації:

Марка К-сть, шт. Корисний об’єм, м3 Площа поверхні нагріву, м2 Труби
К-сть, шт. довжина діаметр товщина стінки матеріал
Л4-ПУ-2А-60         1,4     сталь
ПВА-400         1,2     сталь

 

Вакуум-апарати останньої кристалізації:

Марка К-сть, шт. Корисний об’єм, м3 Площа поверхні нагріву, м2 Труби
К-сть, шт. довжина діаметр товщина стінки матеріал
ПВА-400         1,2     сталь

 

Вакуум-апарат ПВА-400 складається корпусу 1. Вихід утфельної пари відбувається через патрубок 7. Сироп подається по патрубку 9 в низ конічного днища апарату під спускний клапан 10. Клапаном керують за допомогою гідропривода 11. Утфель відводиться через патрубок 8.

Парова камера 2, в яку по патрубку 12 подається гріюча пара, має конічні трубні решітки 5 з розміщеними між ними трубками 3 та центральною циркуляційною трубою 4 діаметром 800 мм. Конденсат відводиться по патрубку, розміщеному у нижній частині парової камери, а несконденсовані гази – по трубам 13. Пропарка та промивка апарату проводиться через трубу 14, а з’єднання з атмосферою – через вентиль 15.

Для спостереження за процесом існують оглядові вікна 17, які промивають зсередини гарячою водою, яка подається по трубі 18. Вакуум-апарат обладнаний масльонкою 19 для подачі мастила під час пінення утфеля, пробним краном 20 для отримання проб утфеля та подачі в апарат затравки, вакуумметром 21 для контролю за розрідженням в апараті, термометром 22 для контролю за температурою утфеля та манометрами 16 для контролю за тиском гріючої пари.

Сепаратор складається з зовнішньої 6 та внутрішньої 23 труб. Зовнішня труба зверху відкрита, а знизу закрита сферичним днищем 24. Між трубами встановлені криволінійні лопатки 25. Утфельна пара входить в сепаратор через верх зовнішньої труби, закручується лопатками та потрапляє знизу у внутрішню трубу. Під час зміни напрямку руху утфель, як більш важкий, стікає на днище зовнішньої труби та через патрубок в ній видаляється з сепаратора. Звільнена від утфеля пара через патрубок 7 відводиться з апарату.

Рис. 1 Вакуум-апарат ПВА-400

Пара підводиться в парову камеру через спеціальний пристрій. Для цього в корпусі 2 парової камери встановлений фланець 26, а в корпусі 1 вакуум-апарата – фланець 27. У внутрішньому кільцевому просторі фланця 27 знаходиться гнучка стальна мембрана 28, що затиснута

кільцем 29. По обидва боки центрального отвору в мембрані зажаті фланці 30 та 31. До фланця 30 приварюється патрубок 32, одним своїм фланцем 33 з’єднаний з фланцем 26, а другим 34 – з паропроводом. Така конструкція вузла підводу пари дозволяє патрубку 32 дещо переміщуватися при розширенні парової камери під час нагрівання її парою та при вібрації корпусу вакуум-апарата та камери. Камера за допомогою петель 35 підвішується всередині корпусу апарата.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)