АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ДИПЛОМНИХ ТА МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. Безробіття населення: види, структура, причини
  2. Безробіття та зайнятість
  3. В) становлять зміст соціального захисту безробітних.
  4. Взаємозв'язок етапів аналізу з метою і змістом робіт
  5. ВИД І ЙОГО КРИТЕРІЇ
  6. Види безробіття
  7. Види наукових студентських робіт
  8. Види оцінювання навчальних досягнень учнів
  9. Визначення гігієнічного класу робіт за показниками шкідливості й небезпечності робочого процесу. Атестація робочого місця
  10. Визначення заробітної плати
  11. Визначення фонду заробітної плати на підприємстві
  12. Відпустки без збереження заробітної плати.

Методичні вказівки до написання

Дипломних і магістерських робіт

 


Андрусяк І.В. Методичні вказівки до написання дипломних і магістерських робіт: навчально-методичні розробки для студентів Інституту іноземної філології напряму 6. 020303 «філологія», спеціальності ”Англійська мова та література” (відповідно до умов Болонського процесу) / Андрусяк Ірина Василівна. – Ужгород: УжНУ, 2012. – 61 с.

 

Схвалено Вченою радою Інституту іноземної філології Ужгородського національного університету (протокол № 1 від 30 жовтня 2013 р.)

 

 

Підготувала: Андрусяк І. В., кандидат філологічних наук, доцент

 

 

Рецензенти:

Біскуб І.П. – д. філолог. наук, доцент, завідувач кафедри прикладної лінгвістики Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Сливка М.І. – канд. філолог. наук, доцент кафедри англійської філології ІІФ Ужгородського національного університету.

 

Пропоновані методичні вказівки мають своїм завданням допомогти студентам Інституту іноземної філології у написанні дипломних та магістерських робіт.

Посібник містить два розділи, у першому з яких подається характеристика основних видів студентських робіт, описується загальна методика проведення наукового дослідження, з’ясовуються питання вибору теми, організації творчої діяльності. Значна увага приділяється процесу підготовки рукопису студентської наукової роботи, її композиції та структури. Цей розділ також містить практичні поради та рекомендації щодо виконання наукового дослідження, які стосуються плану, написання всіх елементів вступу, основних частин роботи та висновків. У другому розділі висвітлюються основні вимоги до оформлення студентських наукових робіт, що ґрунтуються на державних стандартах та вимогах до дисертаційних досліджень.

Для студентів, аспірантів, молодих науковців, а також для всіх, хто займається самостійною науковою роботою.

 

 

Рекомендовано до друку кафедрою англійської філології Ужгородського національного університету (протокол № 3 від 28. 10. 2013 р.).


зміст

 

Вступ

Загальна методика написання наукового дослідження

Види наукових студентських робіт

Вибір теми дослідження

Організація творчої діяльності

Вивчення літературних джерел. Методи добору фактичних матеріалів і складання

огляду літератури

Процес підготовки рукопису студентської наукової роботи. Структура

та композиція роботи

Основні вимоги до оформлення студентських наукових робіт

Загальні положення

Правила оформлення студентської наукової роботи

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ДИПЛОМНИХ ТА МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

Література

Додатки


ВСТУП

Наукова творчість має дуже велике значення у підготовці майбутнього спеціаліста і є важливою складовою трудового, інтелектуального та естетичного виховання студентів, їхнього всебічного розвитку. Написання наукової роботи є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті і становить цілий комплекс різних важливих видів діяльності, умінь і навичок. У системі професійної підготовки майбутнього спеціаліста науково-дослідна праця служить зв’язком між простим нагромадженням теоретичної інформації та самостійною творчою діяльністю студентів, що безумовно поглиблює їхню фахову підготовку.

Пропоновані методичні вказівки написані на основі методичних порад, що стосуються підготовки і написання дисертаційних досліджень. У ньому також використовуються матеріали авторефератів дисертацій, присвячених вивченню актуальних проблем сучасної лінгвістики та методики викладання іноземних мов. Цей посібник покликаний допомогти студентам Інституту іноземної філології у підготовці і написанні наукових робіт (дипломних, магістерських), сприяти продуктивній організації їхньої діяльності, ознайомити їх з принципами побудови наукової праці, методами дослідження та оформлення одержаних результатів. У ньому подається характеристика різних видів науково-дослідної роботи студентів, методичні поради щодо вибору теми, планування роботи, написання основних елементів вступу, розділів та висновків тощо. Значна увага приділяється висвітленню вимог, що стосуються оформлення наукової роботи (структура роботи, вимоги до її оформлення і т.п.).

Цей посібник стане у пригоді студентам при оволодінні спеціальним курсом “Основи наукових досліджень”, а також аспірантам, молодим науковцям, що досліджують актуальні проблеми сучасного германського мовознавства.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)