АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 35. Загальні положення про купівлю-продаж

Читайте также:
  1. I. Розділ Загальні основи суспільного виробництва та економічного розвитку
  2. Адміністративна структура БМР має три органи: загальні збори акціонерів, рада директорів і правління.
  3. Азербайджанська Республіка: загальні відомості
  4. Взаємне положення двох прямих.
  5. Взаємне положення прямої та площини.
  6. ВИХІДНІ ДАНІ. ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ РОБОТИ
  7. Вкажіть базове положення генезису організації
  8. Глава 1. Загальні положення
  9. Деякі загальні принципи дослідження операцій (висновки до розділу 1)
  10. Див.: Загальні рекомендації з проведення аудиту ефективності використання державних коштів. Затв. постановою Колегії Рахункової палати України від 12.07.2006 № 18-4.
  11. Економічний протекціонізм і вільна торгівля. Причини «вибіркової» протекціоністської політики і загальні тенденції до лібералізації міжнародної торгівлі
  12. З ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Поняття, значення та види договору купівлі-продаж. Сторони і предмети договору. Права та обов’язки сторін. Особливості договорів роздрібної купівлі-продажу, купівлі-продажу нерухомого майна, зовнішньоекономічних договорів купівлі-продажу, біржових угод.

Тема 36. Договір поставки.

Поняття і значення договору поставки. Порядок і способи укладення договору поставки. Зміст договору. Виконання договору поставки. Правові наслідки порушення договору поставки.

Тема 37. Договір контрактації сільськогосподарської продукції.

Поняття і сторони договору контрактації сільськогосподарської продукції. Зміст і виконання договору. Відповідальність сторін за порушення договору контрактації. Інші договірні форми реалізації сільськогосподарської продукції.

Тема 38. Договори про постачання енергетичними та іншими ресурсами через приєднану мережу.

Поняття і сторони договорів на постачання електричної та теплової енергії, газу. Форма договору постачання енергетичних та інших ресурсів через приєднану мережу. Права та обов’язки, відповідальність сторін договору.

Тема 39. Договір міни (бартеру).

Поняття і сторони договору міни (бартеру). Права та обов’язки сторін. Особливості товарообмінних (бартерних) операцій у зовнішньоекономічній діяльності.

Тема 40. Договір дарування.

Поняття, предмет і форма договору дарування. Права та обов’язки сторін. Розірвання договору дарування на вимогу дарувальника. Пожертва.

Тема 41. Договір ренти.

Поняття, форма і сторони у договорі ренти. Права та обов’язки сторін. Форми і розмір ренти. Умови розірвання договору ренти. Розрахунки сторін у разі розірвання договору ренти.

Тема 42. Договір довічного утримання (догляду).

Поняття і сторони в договорі довічного утримання (догляду). Права та обов’язки сторін. Розірвання договору довічного утримання на вимогу сторін – відчужувача і набувача майна.

Тема 43. Договори майнового найму (оренди).

Поняття і предмет договору найму. Права та обов’язки наймодавця і наймача. Підстави припинення договору найму. Особливості договорів найму (оренди) державного і комунального майна, земельних ділянок, будівель або інших капітальних споруд, транспортних засобів. Договір прокату. Договір лізингу.

Тема 44. Договір найму (оренди) житла.

Поняття договору найму (оренди) житла. Сторони у договорі найму житла. Тимчасові мешканці та піднаймачі. Права та обов’язки сторін. Розірвання договору найму житла та його правові наслідки.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)