АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета і завдання курсової роботи

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. III. Домашнє завдання
  3. IV. Домашнє завдання
  4. J Додаткові завдання
  5. V. Домашнє завдання.
  6. А) Завдання і джерела ревізій основних засобів
  7. Автоматизация и роботизация
  8. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  9. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  10. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  11. Аналіз роботи системи
  12. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

ЗАТВЕРДЖУЮ
 
Ректор ______________ С.В. Іванов
(підпис)
«_____» ________________20___ р.

МІЖНАРОДНА ЕКОНОМІКА

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

до виконання курсової роботи для студентівнапряму

6.030503 «Міжнародна економіка»

денної форми навчання

 

Реєстраційний номер СХВАЛЕНО
електронних методичних на засіданні кафедри
рекомендацій у міжнародної економіки
  Протокол № 4
  Від «25» листопада 2013 р.

Київ НУХТ 2013

Міжнарода економіка: Метод. рекомендації до написання та захисту курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.030503 «Міжнародна економіка» ден. форм. навчання. / Уклад: С.О.Гуткевич, Ю.М. Сафонов - К.: НУХТ, 2013- 20 с.

Рецензент: Мостенська Т.Л., д-р. екон. наук., проф.

Укладач: Гуткевич С.О., д-р. екон. наук., проф.

Сафонов Ю.М., д-р. екон. наук., проф.

Відповідальний за випуск Гуткевич С.О. д-р. екон. наук., проф.


 


Мета і завдання курсової роботи

Курсова робота - це індивідуальне завдання студента, яке передбачає дослідження проблемних питань з конкретної дисципліни, з якої виконується курсова робота, передбачена навчальним планом спеціальності.

Робота виконується самостійно під керівництвом викладача на основі набутих знань та умінь, підбиває підсумок вивченню певного навчального курсу та є відповідальним етапом у процесі підготовки фахівців з міжнародної економіки.

Курсова робота є початковою формою наукової роботи студента і виконується із дотриманням основних вимог Держстандарту України.

Згідно з навчальним планом напряму підготовки 6.030503 «Міжнародна економіка», вивчення студентами дисципліни «Міжнародна економіка» включає виконання курсової роботи, яка займає особливе місце в системі діагностики якості підготовки фахівців.

1.1. Метою виконання курсової роботи є поглиблення, систематизація та узагальнення знань, розвиток умінь і навичок самостійної дослідницької роботи і аналізу функціонування міжнародної економіки, визначення закономірностей і тенденцій розвитку системи міжнародних економічних відносин.

1.2. Завдання курсової роботи:

- поглиблення і розширення знань студентів, підвищення рівня їх теоретичної підготовки і професійної майстерності;

- розвиток умінь і навичок роботи з навчальною і науковою літературою та фактичним статичним матеріалом, письмового викладення матеріалу, аргументованого обґрунтованого та логічного висловлення своїх думок;

- розвиток умінь самостійно провести необхідні розрахунки та зробити самостійні висновки як теоретичного, так і практичного характеру;

- уміння визначення найбільш вагомих факторів, які впливають на об’єкт дослідження;

- запропонувати методи та шляхи вирішення проблем, що розглядаються в курсовій роботі;

- продемонструвати вміння використовувати наукові методи дослідження економічних явищ загалом;

- виявити здатності до аналітичного мислення студентів в процесі досягнення та вирішення поставлених мети та вирішення завдань.

Виконання курсової роботи показує теоретичний та практичний рівень підготовки студентів в розумінні ними актуальних економічних проблем, здатність до їх вирішення. Виконання курсової роботи допомагає виявити наукові інтереси та творчі здібності студентів і сприяє формуванню у них економічного мислення.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)